Slinkākais veids, kā pagatavot kabačus (pat ātrāk, nekā vienkārši apcept). Tas izrādās neticami garšīgi

Lasi vēl: Top 3 zvaigžņu zīmes, kurām septembrī paveiksies: jūsu finanses uzlabosies līdz debesīm

Cept var vispār bez eļļas.

Man labāk patīk kabačus cept līdz pus gatavībai (lai iekšpuse būtu jēla), bet tas ir atkarīgs no garšas un krāsas, tāpēc skatieties paši.

Lasi vēl:

Kad kabači ir jauki un labi apcepušies, pievienojiet izspiestu ķiploku.

Samaisiet un ļaujiet ķiplokiem apcepties vienu vai divas minūtes. Tad sāls vietā es pievienoju sojas mērci (apmēram 30 g vidēji lielam kabacim).

Aunam papildus darbs, bet Svariem – lieli panākumi; Globas dienas prognoze 26. augustam visām zīmēm

Iztvaicējiet sojas mērci, uzkarsētā pannā tas notiks ļoti ātri. Ja jums nepatīk sojas mērce, vienkārši sāli, samaisiet un izņemiet.

Pasniedzot dekorējam ar zaļumiem un pārkaisa ar grauzdētām sezama sēklām (man tās vienmēr ir krājumā).

Lasi vēl: Siltie kartupeļu salāti: šonedēļ gatavoju jau trešo reizi – un man joprojām garšo tos ēst

Kā mana recepte? – recepte ir daudz vienkāršāka un ātrāka nekā pusgadu stāvēt pie plīts un cept kabačus.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment