Šo recepti es saucu par “Vasaru burciņā”, un es vienmēr gatavoju daudz. Tas ir viens no mūsu iecienītākajiem ziemas ēdieniem

Es jums apsolīju savu ziemas salātus “vasara burkā” recepti, un tagad beidzot esmu gatava ar to dalīties. Es vienmēr gatavoju daudz sezonālo dārzeņu. Ir tik patīkami ziemā atvērt burku un izbaudīt vasaras garšas!

Precīzas receptes sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!

 

Gatavošana 

Vispirms sagatavojam un sagriežam visus dārzeņus. Gurķus sagriež gredzenos.

Ja uz jūsu māju nāk svešs kaķis, tas nenotiek nejauši un var nozīmēt izmaiņas dzīvē

Sagrieziet tomātus šķēlītēs atbilstoši to lielumam.

Nomizojiet un sagrieziet saldo papriku.

Parastie baltie kāposti ir tikai jāsasmalcina.

Un burkānus sagriež salmiņos tāpat kā papriku. Sastāvdaļās burkānu svars ir norādīts nomizots.

Šim salātu daudzumam ir nepieciešama viena ķiploku galviņa. Nomizo un sagriež šķēlēs.

Sagrieziet sarkanos sīpolus pusgredzenos, ja jums nav sarkano sīpolu, der arī parastie sīpoli.

Gaisīgi, maigi, apetīti rosinoši salāti “Maigums” brīvdienām un svētku galdam

Sajauciet visus dārzeņus un samaisiet, uzmanoties, lai nesabojātu mīkstos tomātus. Izmaisiet tagad, jo vēlāk sāls var slikti sadalīties.

Tad sasmalciniet garšaugus, man ir dilles, pievienojiet dārzeņiem. Dilles vietā var ņemt citus iecienītākos garšaugus un var pievienot pat nedaudz vairāk.

Pievienojiet sāli, cukuru, augu eļļu bez smaržas un etiķi. Cukuru un sāli var ņemt pēc garšas, pamēģiniet salātus un noskaidrojiet, vai jums ir pietiekami. Es tos gatavoju pēc savas gaumes, un šīs proporcijas man ir ideālas.

Lasi vēl: Augusta gurķu kopšana: vienkārši soļi bagātīgas ražas iegūšanai

Izmaisa un atstāj uz galda istabas temperatūrā uz 1 stundu, lai izdalītos sula. Šīs stundas laikā salātus vairākas reizes ļoti viegli samaisa.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu….

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment