Sofijas Lorēnas padomi: kā parastai sievietei kļūt par īstu skaistuli un iepatikties vīriešiem

Sofija Lorēna ir elks no pagātnes. Kā saka, “atnākuši citi laiki, ienākuši citi vārdi”. Tomēr fakts paliek fakts – vīrieši sajūsminājās par aktrisi un viņu dievināja.

Kāds tad ir šīs sievietes fenomens?

Iepazināmies ar vairākām aktrises intervijām, lai mēģinātu atminēt šo noslēpumu – kas jādara, lai piesaistītu vīrieti un viņu noturētu sev līdzās?

Izrādās, ka viss ir ļoti vienkārši. Un vēl vairāk – viss ir mūsu rokās.

 

Āriene

Tas ir pirmais, uz ko reaģē vīrieši. Ja tu izskaties vienkārši izcili, tad tu kļūsti nevis par to sievieti, kuru izvēlas, bet gan par to, kura pati izvēlas.

Reizēm mēdz dzirdēt, ka par sievieti saka “nepiedzima skaista”. Daudzi režisori sacīja, ka Lorēnai ir pārāk lielas lūpas un garš deguns, bet visa pasaule viņu uzskata par skaistu. Viss slēpjas tajā, kā tu sevi sajūti.

Fiziskie vingrinājumi tevi padara daudz graciozāku. Kad tu regulāri izpildi vingrinājumu kompleksu, tu staigā lepni un ar pārliecību – it kā visa iela būtu tava.”

“Frizūra ietekmē to, kā izveidojas diena, un beigu beigās, tā ietekmē arī dzīvi.”

Smaržas, tērpi, moderni apavi – tas viss paaugstina sievietes noskaņojumu, bet tas nozīmē, ka viņai mirdz acis un smaids nepazūd no viņas sejas.

“Mans pats “lielākais” noslēpums – iekšējā miera sajūta”.

Gadu gaitā aktrise nonāca pie sekojošas atziņas: nav tik svarīgi sekot modei un valkāt dārgus zīmolus. Svarīgāk, lai tev patīk pašas atspulgs spogulī. Bet tagad atbildi godīgi: vai tev patīk tavs atspulgs? Ja nē, tad strādā pie tā.

“Sieviete, kas ir stingri pārliecināta par savu skaistumu, beigu beigās spēs par to pārliecināt arī pārējos”.

 

Iekšējā harmonija

Līdzās ideālam svaram un veselīgai ādas krāsai, nedrīkst aizmirst arī par to, cik svarīga ir mūsu enerģētika. Skumjas, vilšanās dzīvē, depresija – visa šo pārdzīvojumu gamma atspoguļojas uz mūsu seju, padara to vecāku.

“Skaistums – tas ir tas, kā tu pats sevi sajūti, un tas atspoguļojas tavās acīs. Tā nav fiziska parādība”.

“Glīta āriene – tas vēl nav viss. Bet pievienojiet vēl šarmu un pasaule būs pie jūsu kājām”.

 

Lūk, ko iesaka Sofija Lorēna:

“Eksistē jaunības avots: tas ir tavs prāts, tavs talants, radošums, ko tu ienes savā un sev mīļo cilvēku dzīvēs. Kad tu iemācīsies dzert no šī avota, tu patiešām uzvarēsi vecumu”.

Jaunība – tā nav īsa kleita vai šorti, tie nav gari mati un spilgts manikīrs (šo kļūdu bieži pieļauj jaunas sievietes).

Lasi arī: Nīderlandē ievieš šopavasar nepiedzīvotus ierobežojumus pret COVID-19

Jaunība ir neizsmeļama zinātkāre, interese par notiekošo, skanīgi smiekli un neliels naivums. Jaunība ir tad, ja tev nav pretenziju pret savu pagātni. Jaunība ir ticība, ka rītdiena būs labāka nekā vakardiena.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment