Šoks, kāpēc šis vīrietis ir veicis 191 operāciju?!

Dzimis slovāks, Džastins Džedlika (Justin Jedlica), kuram ir 34 gadi, savā dzīvē zem skalpeļa ir gūlies ne mazāk kā 190 reizes un iztērējis vismaz 150,000 britu mārciņu. Tas viss ir ticis pārdzīvots tikai, lai līdzinātos lellei, Kenam.

Pēdējā operācija, kura Džastinam tika veikta bija nepieciešama, jo viņš vēlējās ievietot savā mugurā spārnus, kuriem viņš pats bija izvēlējies un radījis dizainu. Šie implanti rada ilūziju, ka viņa, ir spārni. “Šādi spārni ir unikāli, un pielāgoti tā, lai tie nenomāktu Kena imidžu,” stāsta Džastins.

Ken1

Šāda tipa operācija nekad iepriekš nav veikta, tāpēc nācās meklēt kādu pieredzējušu un par sevi pārliecinātu plastiskās ķirurģijas ārstu. Eksperimentālās operācijas laikā tika ievietoti implanti zem muguras muskuļiem un divi mazāki katrā ķermeņa pusē, virs muguras muskuļa.

Ken2

Viņš pats apgalvo, stāstot medijiem, ka viņš piedzīvos tik daudzas operācijas, cik būs nepieciešams, lai sasniegtu tādu līmeni, ka viņš ir 100% no plastmasas jeb silikona.

“Man ir vēl tāls ceļš ejam līdz perfekcijai,” stāsta Džastins. “Es esmu viens no zināmākajiem plastiskās ķirurģijas atkarīgajiem visā pasaulē. Es kā mākslinieks izbaudu procesu, kad es pats varu veidot savu ķermeni kā perfektu skulptūru.”

Ken3

Viņam tika veikta arī operācija, kuras bīstamība bija tik augsta, ka varēja atstāt Džastinu aklu. Caur acu plakstiņiem ārsti piededzināja vēnas, kuras izspiedās uz viņa pieres ikreiz, kad viņš pasmaidīja vai smējās.

Avots: dailymail.co.uk

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment