Spēkavīrs uzstāda pasaules rekordu paceļot 500 kg, bet pēc tam…

2

 

28 gadus vecais Edijs Hals ir pirmais cilvēks visā pasaules vēsturē, kurš pacēlis pus tonnu, taču pēc šī rekorda uzstādīšanas viņš tur pat arī sabruka un zaudēja samaņu. Pirms tam viņš bija pacēlis 465kg, taču to bija izdevies paveikt arī diviem citiem sportistiem, tāpēc viņam bija jāpaceļ latiņa vēl augstāk, jo ikvienam sportistam gribas būt pirmajam un labākajam.

Tas gandrīz mani nogalināja. Pēc šī smaguma pacelšanas es zaudēju samaņu. Mans deguns asiņoja. Ko šādu darīt, pavisam noteikti, nav veselīgi. Bet es to izdarīju, un esmu pārliecināts, ka tas būs vēsturēs grāmatās ilgu laiku. Tā ir vēsture un es esmu lepns par to, ka esmu daļa no tā!

Edijs stāsta, ka tā ir ļoti patīkama sajūta, ka esi pirmais, kurš to izdarījis, līdzīgi kā pirmais cilvēks uz Mēness, pirmais cilvēks, kurš noskrēja 2 km mazāk nekā 4 minūtēs.
Video redzams, kā, pūļa uzmundrināts, viņš dziļi ieelpo, pirms grasās mēģināt veikt šo deadliftu ( vilkmi). Par laimi,

Edijam tas beidzās tikai ar samaņas zaudēšanu un asiņojošu degunu, viss varēja beigties daudz sliktāk, un viņa sievai būtu jāpaliek vienai ar bērniem! Sports ir bīstama lieta, it īpaši šāda veida sports!
Lūk, arī video, kurs šis vēsturiskais notikums iemūžināts!

 

https://youtu.be/X15R1mAJrhY

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment