Sprāgstot pretimbraucošā kravas auto riepai, Ērgļu novadā bojā iet tēvs un meita

Šosejas Rīga-Ērgļi 97. kilometrā trešdien notikusi smaga sadursme – kravas automašīna iznīcināja vieglo spēkratu “Opel”, kurā sēdēja ģimene. Divi ģimenes locekļi – tēvs un meita – gājuši bojā, bet mammas dzīvība karājas mata galā.

“Scania” baļķvedējam, kas tobrīd braucis bez kravas, sprāgusi riepa, un spēkrats palicis nevadāms. Mirklis, un smagā automašīna jau atradās pretējā joslā – šķīduši dzelži.

Apkārtnes iedzīvotāji steiguši palīgā, un pēc pavisam neilga mirkļa par notikušo uzzinājuši arī glābšanas dienesti. Diemžēl šī avārija prasījusi divu cilvēku dzīvības. No gūtajām traumām gājis bojā ”Opel” šoferis, kā arī dzīvība izdzisusi nepilngadīgai meitenei – vīrieša meitai. Ar vairākām traumām no vraka ugunsdzēsēji izvilkuši kādu 44 gadus vecu sievieti, kura, visticamāk, ir bojāgājušās meitenes mamma.

Arī ”Scania” stūrētāju mediķi nogādājuši slimnīcā. Pie negadījuma izmeklēšanas jau ķērušies izmeklētāji, un sākotnējā versija par notikušo sakrīt ar vietējo iedzīvotāju domām, ka pie vainas sprāgusī spēkrata riepa.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment