“SS.COM” parādījusies jauna sludinājuma pērle par kaķi. Lasīju un smējos kādu pusstundu

Laiku pa laikam “SS.COM” sludinājumu portālā parādās sludinājumi, kas izceļas ar savu neierasto pieeju un spēju piedāvāt ļoti interesantu un pozitīvu piedāvājumu.

Tas vienmēr ir patīkami un aizkustinājoši atklāt šādus oriģinālus sludinājumus, kas spēj iepriecināt un izraisīt smieklus.

 

Jau agrāk mēs esam veikuši rakstus un publicējuši stāstus par sludinājumiem par automašīnām un makšķerēšanu. Šeit vari izlasīt vienu no tiem:

 

Un šoreiz mūsu uzmanību piesaistīja citāds pozitīvs sludinājums, kas ir oriģināls un smieklīgs . Tomēr šoreiz tas ir saistīts ar kaķi.

Sludinājuma apraksts:

Unikāls piedāvājums asu izjūtu meklētājiem. Ja tev ir vēlme atjaunot savu apģērbu kolekciju, dārgas mēbeles, mājas apdari vai vienkārši čības, tad lasi šo sludinājumu tālāk.

Ķepainis atsaucas uz vārdu “Mednieks”, nosaukts par godu padomju laika džipam Uaz. Pilnpiedziņa strādā ne pārāk labi, līkumos nestabils, šasija vidēja, motors labā kārtībā, var nelikt tev mieru visu dienu. Acis tumsā rāda. Nagi, lai izraktu jaunās tūjas, arī ir. Aste ir. Krāsa hamaleons, reizēm skaties brūna, reizēm melna, reizēm balta, atkarīgs no tā, kur vazājies. Zobi asi, kož tā, ka maz neliekas, bet tikai savējiem. Svešiem tā nedara. Degvielu patērē nereāli, daudz rij – vidēji 4x-6x dienā.

Komplektācijā nāk siksna, jo tikai tā vari iziet ar viņu pastaigā. Pārdodam, jo nevaram vairs izturēt, līdzi atdosim visu kas ir. Piemaksāsim un atvedīsim kaut uz Ameriku.

Protams, pilnībā nav skaidrs, vai īpašnieks patiesi vēlas pārdot kaķi, vai tas drīzāk bija kā joks.

 

Neskatoties uz visu, sludinājuma teksts ir uzrakstīts ļoti humoristiski un aizraujoši!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment