Šie 7 padomi liks ikvienam vīrietim kļūt par kunilinga lietpratēju – #3 it īpaši!

Pareizās atmosfēras radīšana

Mediju ietekmē lielākā daļa sieviešu domā, ka viņu intīmās vietiņas nelāgi ož un garšo, tāpēc pirms seksa vienmēr vēlas atsvaidzināties “tur lejā” (neskatoties uz to, ka tieši pirms jūsu randiņa jau bija dušā) – nekādā gadījumā neliedz viņai šo, metoties viņai virsū, kā tikko viņa ir iegājusi pa tavas mājas durvīm. Pretējā gadījumā viņa pretosies orālajam seksam vai jutīsies ļoti saspringusi tā laikā. Tavs uzdevums ir likt viņai justies ērti un atbrīvoti – ja nepieciešams, ielej viņai glāzi vīna, ieslēdz mūziku un pieklusini gaismas.

Priekšspēle

Lai cik apnicīgi un ilgi tas brīžiem neliktos, sievietei priekšspēle ir ļoti nozīmīga. Lielākā daļa vīriešu ar vārdu “priekšspēle” uztver laika periodu starp maigošanos un dzimumorgānu saskaršanos, bet sievietēm priekšspēle ir laika periods no randiņa sākuma līdz dzimumorgānu saskaršanās brīdim.

Pievērs uzmanību, esi mazliet neķītrs vai romantisks (atkarībā no tā, kas viņai patīk), lai raisītu viņā vēlmi pēc seksa. Kad esat nonākuši līdz gultai, maigošanos sāc ar tādām erogēnajām zonām kā lūpas, kakls un krūtis pirms došanās “tur lejā”. Pretēji mītam – sievietei tomēr vispatīkamāk saņemt orālos glāstus ir tajā brīdī, kad viņas dzimumorgāni jau ir mikli – tas nozīmē, ka gan viņa, gan viņas ķermenis ir uzbudināti.

Poza

Sievietēm kopumā visērtāk saņemt orālos glāstus ir, guļot uz muguras. Iekārtojieties tā, lai jums abiem ir ērti (lai tev nenotirpst kāda ķermeņa daļa pēc 5 minūtēm un lai nenāktos izjaukt visu noskaņu, lai mainītu pozu).

Orālā seksa tehnika

Šajā ziņā aizmirsti teju visu, ko piedāvā porno video interneta vietnes. Ideālā variantā sākotnēji tev vajadzētu saprast, kas tieši patīk tavai partnerei – nebaidies ar mēli un lūpām paspēlēties ar viņas mazajām kaunuma lūpām, maini mēles kustības virzienus (tikai nekādā gadījumā nelaizi kā saldējumu), skūpsti klitoru – skaties, kas viņai patīk vislabāk.

Lasi vēl: Vai izmēram ir nozīme? Sievietes saka jā!

Pamatā ir jākoncentrējas uz klitoru, taču “nekutini” to ar mēles galu (izņēmums ir tad, ja sieviete pati to lūdz) – sievietes klitoram ir divreiz vairāk nervu galu nekā dzimumlocekļa galviņai, attiecīgi klitora tieša aizskaršana ar mēles galu var būt nepatīkama vai pat sāpīga. Tā vietā izmanto sūkšanas tehniku, bet, ja tomēr vēlies likt lietā mēles galu, tad virzi to apkārt klitoram.

Orgasmam tuvojoties (seko līdzi pazīmēm, kas par to liecina), palielini intensitāti – piespied mēli spēcīgāk, sūc spēcīgāk vai skūpsti spēcīgāk (atkarībā no tā, kura no šīm tehnikām darbojas vislabāk), taču ir viens izņēmums – ja tava partnere pati prasa, lai tu neapstājies vai piebilst, ka tuvojas orgasmam, tad nekādā gadījumā neko nemaini, turpini tādā pašā garā, līdz viņa sasniedz orgasmu.

Psiholoģiskais aspekts

Lai cik tev ļoti gribētos vērot viņas ķermeni un sejas izteiksmes, kamēr tu sniedz viņai orālo seksu – izvairies no tā. Lielākajā daļā laika viņas acis būs aizvērtas (ja viņai patiesi patīk tas, ko tu dari), taču, kad viņa tās atvērs, tad noteikti nevēlas saskatīties ar uzglūnošu skatienu – tas liks viņai saspringt, viņa uzreiz piedomās pie savām grimasēm, jo uztraucas izskatīties nepievilcīgi (un tu neieskaidrosi, ka tas ir uzbudinoši, tāpēc vienkārši nebojā noskaņu).

Droši vēro viņas ķermeni, vari uzmest aci arī viņas sejas izteiksmēm, taču, kad redzi viņas acis atveramies, aizver savas. Tāpat izvairies no runāšanas, kamēr sniedz viņai orālo seksu – par to, vai viņai patīk tas, ko tu dari, pajautāsi, kad būsi beidzis. Pievērs uzmanību viņas elpošanai, ķermeņa kustībām, izdvestajām elsām un noteikti klausi tam, ko viņa saka, lai sagādātu viņai pēc iespējas labāku pieredzi.

Glāsti

Maigi ķermeņa glāsti orālā seksa laikā ir vēlami – izvairies no kutīgajām ķermeņa daļām un tām, kurām glāsti tieši tavai partnerei ir nepatīkami (ja tādas vispār ir). Diezgan droši vari glāstīt kājas, pēcpusi, vēderu. Ja jūti, ka viņa orgasmam ir tuvu, bet nevari novērot kulmināciju un atslābumu, ievadi pirkstu vai divus makstī un stimulē priekšējo maksts sieniņu, saliecot un iztaisnojot pirkstu (vai divus) viņai patīkamā ātrumā. Pielūko, lai tavi nagi ir apgriezti un rokas tīras, pirms to ievadīšanas makstī.

Orgasms

Nejautā, vai viņa ir tuvu – tu negaidi autobusu. Tev ir jābūt pacietīgam (par spīti vīriešu steidzībai zināmu iemeslu dēļ) un jāsaprot pašam pēc visām iepriekš aprakstītajām pazīmēm, vai viņas orgasms ir tuvu. Sievietes nereti mēdz kļūt kustīgākas, tuvojoties orgasmam un tā laikā – nebaidies pieturēt viņas gurnus. Vēl viena būtiska lieta, ko paturēt prātā – neilgu brīdi pēc partneres orgasma sasniegšanas turpini sniegt mierīgus orālos glāstus, jo pēc orgasma viņas dzimumorgāni ir ļoti uzbudināti, un viņa izjustīs pulsējošu un/vai kņudošu sajūtu, kuru maigi orālie glāsti nomierinās.

Neuztver personīgi, ja viņa ar pirmo reizi nesasniedz orgasmu – iespējams, viņai ir bijusi slikta iepriekšēja pieredze vai uztraukums. Katrā ziņā nenovel neizdošanos uz sevi un nemet turpmāku orālā seksa sniegšanu pie malas, pretējā gadījumā sieviete savā galvā izdomās 101 iemeslu, kāpēc tā, un izjutīs pārmetumus, kas atstās iespaidu uz jūsu turpmāko intīmo dzīvi kopumā.

Avots: fashionbeans.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment