Apkalpošanas nozarē strādājošie dalās skumjākajos stāstos, kas ir saistīti ar atgrieztām precēm

#2

“Kāds vīrietis vēlējās atgriezt nesen iegādātu Ziemassvētku eglīti. Viņš izskatījās visnotaļ nikns un paskaidroja man, ka šogad pie viņa vajadzēja ierasties bērniem, tomēr bijusī sieva neļāva vīrietim viņus satikt. Es vēl joprojām domāju par šo vīrieti. Cerams, ka viņš vismaz redzēs savus bērnus nākamgad.”

#3

“Neizmantots atzveltnes krēsls – tas tika piegādāts trīs dienas pēc viņas tēva nāves.”

#4

“Kāda sieviete atgrieza bērnu drēbītes. Viņas māsai nedzīvi piedzima dvīņi. Tas bija tik skumji.”

Lasi vēl: Īsi stāstiņi, kas liks tev smaidīt, raudāt un padomāt – īpaši #5!

#5

“Divas pusmūža dāmas, visticamāk, ka māsas, iegādājās daudz dažādas vāzes. Viņas bija jaukas un šķiet, ka iepērkoties no sirds izklaidējās. Es ar viņām runāju. Viņas šķita jautras sievietes. Vēl ilgi domāju, cik jauki bija viņas apkalpot.

Nākamajā nedēļā viena no sievietēm iegriezās veikalā lai atgrieztu vāzes. Kad es apjautājos, kāds ir atgriešanas iemesls, viņa atzinās, ka viņas maniakālais stāvoklis bieži vien ir iemesls spontāniem pirkumiem.”

Attēlu rezultāti vaicājumam “vaze”

#6

“Kāds vīrietis iesoļoja juvelierizstrādājumu veikalā un lūdza palīdzību piemeklēt viņa sievai kaut ko skaistu. Procesa laikā viņš paskaidroja, ka viņam ir ģimenes problēmas un, iespējams, ka sieva vēlas no viņa šķirties. Vīrietis bija jauks, tomēr šķita nedaudz dīvains. Lai vai kā, viņš iegādājās gredzenu ar dimantiem un devās prom. Divas dienas vēlāk viņš bija atpakaļ un vēlējās atgriezt gredzenu, jo sieva viņu pametusi. Kā izrādījās, problēma slēpās tajā, ka vīrietis tērēja pārlieku daudz naudas, un viņa sieva nebija īpaši priecīga par dimantu iegādi.”

#7

“Es strādāju juvelierizstrādājumu veikalā. Kādu dienu pie mums ienāca vīrietis, kurš knapi vilka kājas. Tiklīdz viņu ieraudzīju, sapratu, ka viņš ieradies, lai atgrieztu saderināšanās gredzenu. Nabadziņš izskatījās pēc lāga vīra. Sliktākais ir tas, ka man jādokumentē preces atgriešanas iemesls. Tādēļ pavaicāju, kādēļ gredzens tiek atgriezts. Vīrietis knapi valdījās, lai nesāktu raudāt. Viņa izredzētā nepieņēma gredzenu, jo viņai šāds solis šķita par ātru.

Dīvainākais ir tas, ka šo pašu gredzenu vēlāk iegādājās kāds cits cilvēks, un tas atkal tika atgriezts. Šoreiz kāda sieviete to iegādājās mātei. Par nelaimi, viņas māte nomira, pirms sieviete paspēja uzdāvināt gredzenu. Es oficiāli nodēvēju šo gredzenu par nolādētu. Pēc pēdējā negadījuma tas sešus mēnešus pavadīja nocenoto preču plauktā. Es nesen aizgāju no darba, bet bieži pieķeru sevi prātojam, vai gredzens vēl tur stāv.”

Attēlu rezultāti vaicājumam “engagement ring”

#8

“Kāds vīrietis atgrieza veikalā bērnu pārtiku. Viņš izskatījās sašļucis. Es apjautājos, kā viņam sokas, bet viņš atbildēja, ka šī bijusi gara nedēļa, tāpat kā viss šis mēnesis. Domāju, ka viņam nesen piedzimis mazulis un viņš vienkārši netīšām iegādājies nepareizajam vecumam paredzēto maisījumu. Es vaicāju, vai viņam ir bērns, vīrietis atbildēja, ka bija. Es ārkārtīgi atvainojos par savu uzbāzību. Iestājās klusums un pāris minūtes vēlāk viņš papildināja, ka viņa dēlēns bija jauks, mazs ķipars.”

Avots: viralthread.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment