Maizes malas un virspusi pārziež ar krēmsieru.
Sviestmaižu malas apviļā dillēs.
Novietojiet gurķu sloksnes gar sviestmaižu malām, veidojot “ligzdu”
Sarullējiet sarkanās zivs šķēles un ievietojiet tās sviestmaižu vidū. Zivi sākam ripināt no tievās puses – tā ruļļi būs stabilāki.
Tevi arī varētu interesēt
Liek sviestmaizes uz šķīvja un pasniedz.
Lasi vēl: Zinātnieki ir noteikuši, kā pareizi glāstīt kaķus. Un kā nevajag
Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- Pogas vieglajās automašīnās, kuru nozīmi bieži nezina pat daudzi pieredzējuši šoferīšiby Rinalds Bergmanis
- “Ir noticis kaut kas dīvains!”: influencerim Dāvidam dārzā uzradies kaut kas gigantisks (+ VIDEO)by Laura Andersone
- Izrādās, ka vistas buljons ir jāizlej: žēl, ka nezināju to agrāk un gatavoju nepareiziby Rinalds Bergmanis