Superskaistule: Abramoviča meita sāka pievērts uzmanību savam ķermenim, zaudēja svaru un peldkostīmā parādīja noslīpētu figūru!

23 gadus vecā Sofija, oligarha Romāna Abramoviča meita, nekad nevarēja izcelties ar modeles izskatu. Meitene savā personīgajā Instagram lapā regulāri publicē fotogrāfijas, kas saistītas ar ceļošanu vai vaļaspriekiem. Bet viņa vienmēr centās izvairīties no pārāk atklātu foto publicēšanas.

Meitene vienmēr kautrējās no sava ķermeņa un paslēpa figūru zem brīva apģērba. Tomēr nesen Sofija nolēma ar saviem sekotājiem dalīties fotogrāfijā, kur viņa redzama peldkostīmā.

Meitene publicēja fotoattēlu, kurā viņa pozē pludmales svētku laikā Maldīvu salās. “Jūra ir skaidrāka nekā mana nākotne,” Sofija pierakstīja pie attēla. Viņas sekotāji atzīmēja, ka oligarha mantiniece manāmi zaudējusi svaru un izskatās ļoti pievilcīga.

Abonenti nekavējoties bombardēja Sofiju ar komplimentiem un labvēlīgiem komentāriem. “Ļoti skaista”, “Apburoša” – tie ir tikai daži no aizrautīgajiem komentāriem.

Jāsaka, ka slaida figūra jaunajai meitenei prasīja ievērojamas pūles. Apmēram pirms sešiem mēnešiem viņa ievēroja stingru diētu un palielināja sporta slodzi.

Sofija ir Romāna Abramoviča un viņa sievas Irinas trešais bērns. Pēdējos piecpadsmit gadus meitene pastāvīgi dzīvo Londonā kopā ar māti, kaut arī viņai joprojām ir Krievijas pilsonība. Viņa ieguva izglītību vienā no prestižajām Lielbritānijas koledžām – Londonas Karaliskajā Holoveja Universitātē. Tagad Sofija ir menedžmenta un mārketinga speciāliste.

Lasi arī: VIDEO: Mirstošā šimpanze “cilvēcīgi” atvadījās no vīrieša, kuru viņa pazina vairāk nekā 40 gadus

Jāatzīmē, ka Sofijai kopš bērnības patīk zirgu izjādes. Viņa piedalās prestižos starptautiskos konkursos, tajos pārstāvot Krieviju. Piemēram, 2014. gadā meitene sekmīgi piedalījās sacensībās ar zirgu, kam iesauka Bagsijs. Abramoviču ģimenei ir plašas treniņu iespējas. Viņiem pieder savi staļļi un laukums izjādēm.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment