Jāizmēģina! Atklāts veids, kā ar vienu vienkāršu vingrojumu maksimizēt smadzeņu spēku 3 minūtēs!

Šis vienkāršais vingrojums palīdz ne tikai bērniem, skolēniem un studentiem, bet arī pieaugušajiem, kuri vēlas saglabāt prāta svaigumu vecumdienās, kā arī cilvēkiem, kuri sirgst no dažādām slimībām, kas saistītas ar kognitīvo funkciju pavājinātību. Zinātnieki ir izpētījuši un pierādījuši, ka ausu ļipiņās atrodas akupunktūras punkti ar enerģijas centriem, un, stimulējot šos punktus, enerģiju var novadīt uz dažādām ķermeņa daļām. Šajā vingrojumā parādīts, kā to novirzīt uz smadzenēm, stimulēt sinapšu (saišu) veidošanos starp neironiem.

Kā enerģizēt un aktivizēt smadzenes

Lai nodrošinātu vislabākos rezultātus:

  1. Pagriezies ar seju pret austrumiem. Vecāka gadagājuma cilvēkiem jāpagriežas ar seju pret ziemeļiem.
  2. Noņem visas rotaslietas. Novieto mēli mutē tā, lai tā saskaras ar mutes iekšpuses virspusi.
  3. Ar kreisās rokas īkšķi un rādītājpirkstu satver savu labo auss ļipiņu. Pārliecinies, ka īkšķis atrodas priekšpusē.

  1. Tagad ar labās rokas īkšķi un rādītājpirkstu satver kreiso auss ļipiņu. Atkal pārliecinies, ka īkšķis ir priekšpusē. Šajā brīdī ir reizē satvertas abas auss ļipiņas. Pārliecinies, ka tava kreisā roka ir tuvu krūtīm un atrodas aiz labās rokas (labā roka virs kreisās).

5. Ieelpo caur degunu un lēni pietupies līdz zemei.

6. Aizturi elpu un sāc izelpot tad, kad lēnām celies stāvus.

7. Atkārto šo pietupšanos 14 reizes. Atceries visa vingrojuma laikā neatlaist auss ļipiņas un turēt mēli tā, lai tā pieskaras mutes iekšpuses virspusei.

Kad gaidīt rezultātus

Lai gūtu no vingrinājuma maksimālu labumu, izveido to par paradumu divreiz dienā, piemēram, pirms un pēc darba vai mācībām. Šis vingrinājums ir ļoti noderīgs arī bērniem. Tu sāksi ievērot rezultātus pirmo trīs mēnešu laikā pēc vingrinājuma atkārtošanas diendienā. Septiņu mēnešu laikā bērna kognitīvās spējas (un līdz ar to sniegums skolā) uzlabosies par 20 – 35%, un līdz tam laikam jau šis vingrinājums būs kļuvis par ieradumu, ko gribēsies saglabāt visu dzīvi.

Avots: collective-evolution.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment