Pēc suši ēšanas, vīrietim organismā atklāja kaut ko briesmīgu; brīdinājums visiem suši mīļiem!

Sašimi
Sašimi

Kāds ķīnietis pēc Sašimi ēšanas devās pie ārsta sūdzoties par niezošu ādu un kuņģa darbības problēmām, veicot analīzes atklājas nepatīkama aina.

Pēc sašimi ēšanas viņa ķermenī bija ieperinājušies parazītiskie tārpi.

Ēdot neapstrādātu zivs gaļu, platais (zivju) lentenis (diphyllobothrium), kas ir sastopams visās zivīs, var izraisīt difilobotriozi.

Raksturīgākās difilobotriozes pazīmes:

  • mazasinība,
  • sālsskābes trūkums kuņģa sulā,
  • dažādi nervu sistēmas darbības traucējumi,
  • ādas krāsa slimniekiem bāli dzeltena,
  • rodas tūska
  • traucējumi kuņģa darbībā,
  • uz mēles spilgti sarkani plankumi un plaisas.
  • Atsevišķos gadījumos slimība noris bez manāmiem traucējumiem.

Parazītiskās infekcijas rodas tieši pēc svaigu, neapstrādātu zivju apēšanas, tāpat daudz pētījumu apliecina, ka pat no kārtīgi izceptas zivs var rasties kāda negatīva reakcija organismā.

Jebkurā gadījumā ārsti iesaka zivis uzturā lietot tikai labi izceptas vai izvārītas.

http://healthyfoodforever.com/

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment