Svarīgi! Kā zodiaka zīme ietekmē tavus miega paradumus

Dvīņi

Dvīņi ir nemierīgi kā dzīvē, tā miegā. Kad prātu nomoka pārāk daudz rūpju, meditācija pirms gulētiešanas var palīdzēt.

Vēzis

Vēži visbiežāk cieš no bezmiega. Viņiem ir grūti gulēt jaunās vietās un ceļojumos un, lai spētu labi justies. nepieciešams regulārs miega grafiks.

Lauva 

Lauvām ir grūtības aizmigt pat pēc mierīgas dienas, ja prātā ir pārāk daudz domu. Šīs zīmes pārstāvjiem derētu iemācīties dažas relaksēšanās tehnikas, kas vakaros atvieglos ieslīdēšanu sapņu pasaulē.

Jaunava

Jaunavas pirms aizmigšanas daudz ko pārdomā, tāpēc raizes bieži vien neļauj gulēt. Jaunavām biežas ir bezmiega problēmas, un negulēšanas rezultātā ātri zem acīm parādās tumši loki.

Svari

Ja svariem ir ērta un silta gulta, viņi var gulēt daudzas stundas no vietas. Viņi labāk guļ arī tad, ja istabā valda kārtība.

Skorpions

Skorpioni parasti jūtas visproduktīvākie nakts laikā, tāpēc viņiem ir ļoti grūti izveidot miega režīmu, kas ļauj iederēties modernajā pasaulē, kur visiem jāceļas agri.

Strēlnieks

Strēlnieku prāts pirms aizmigšanas bieži klejo nezināmos plašumos. Šīs zīmes pārstāvjiem vajadzētu neļauties liekajām domām, lai būtu vieglāk aizmigt.

Mežāzis

Mežāžiem patīk pieturēties pie stingra gulēšanas ritma. Viņi jūtas vainīgi, ja no rītiem aizguļas, un vienmēr cenšas laicīgi aiziet gulēt.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri visvairāk no visām zīmēm cieš no miega trūkuma. Viņi vienmēr pirms miega satraucas par nākotni vai izmanto pārāk daudz tehnoloģiju, kas neļauj aizmigt. Jācenšas neļaut tam sevi novērst.

Zivis

Zivis ir lieli sapņotāji gan dienā, gan naktī. Šīs zīmes pārstāvji parasti cenšas analizēt savus dzīvīgākos sapņus, lai saprastu, kā tikt galā ar grūtām dzīves situācijām.

Avots: sun-gazing.com

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Mazā</cite>

    Par mani gan ir taisnība,jo svari,arī nereti aizmieg,kad tress ir beidzies,bet ja ir totāls stress tad aizmigt ir grūtāk,nekā patiesībā ir!=(

Leave a Comment