Svētku galdam un brīvdienām – apetīti rosinošie salāti “Maigums”

Salāti “Maigums” – neticami garšīgi, viegli un apetīti rosinoši salāti, kas lieliski iederas uz jebkura svētku galda! Pagatavojami dažu minūšu laikā, tie vienmēr iznāk ļoti garšīgi!

Salātiem “Maigums” būtiska sastāvdaļa ir krabju nūjiņas, kas izceļas ar maigu un patīkamu garšu. Tās lieliski saplūst ar pārējām sastāvdaļām, piešķirot ēdienam jūras velšu aromātu, kas patīk daudziem.

Salāti ar krabju nūjiņām iegūst interesantu tekstūras kontrastu, jo nūjiņas ir mīkstas un elastīgas, savukārt citas sastāvdaļas ir kraukšķīgas. Tās neprasa īpašu sagatavošanu, padarot tās par ērtu un ātru izvēli, kas ievērojami atvieglo salātu gatavošanas procesu.

Papildus tam, ka krabju nūjiņas ir vieglas un elastīgas, tās ir arī bagātas ar olbaltumvielām un satur maz tauku, padarot tās par veselīgu salātu sastāvdaļu. Tās satur arī svarīgus vitamīnus un minerālvielas, piemēram, B12 vitamīnu un selēnu, kas veicina veselību.

Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!

Majonēzi var iegādāties veikalā vai viegli pagatavot pašu rokām. Dziļā bļodā saputo olu un pievieno eļļu, sāli, cukuru, sinepes un citrona sulu. Iegremdējiet blenderi un, nepaceļot, putojiet, līdz masa kļūst bieza un bālgana. Tiklīdz pamanāt krāsas izmaiņas, paceliet blenderi un pilnībā saputojiet, līdz visas sastāvdaļas ir kārtīgi sajauktas.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment