Svetlana Kazina: Lai būtu vesels, jādzīvo priecīgi, nevis veselīgi

– Neuzķerieties uz… modes, laiku, interneta u. c. aicinājumiem. Neuzstiepiet sev svešus un melīgus ļoti garīgas personības tēlus. Nav iespējams bez skumjām aplūkot sociālo tīklu profilus. Nevis paša vārds, bet “Visuma aicinājums”, “Lidojošā Varavīksne” vai “Taisnības pravietis”. Lai kuru lapu atvērtu, attēlu sērija ar trešo aci, mandalām u.tml. Lai kurš profils – pareģu, pasaules gudro, pēkšņi gudru palikušo aktieru un viedo, kuri nekad nav eksistējuši, aforismu citāti.

Ieskaties un nodomā: kā es vispār te nokļuvu pie tik ļoti garīgiem cilvēkiem? Goda vārds, reizēm spļaudīties gribas no tādiem “ļoti garīgiem” profiliem, aiz kuriem slēpjas parasti cilvēki, tādi kā visi pārējie ar pūtītēm, kariesu, grēmām, kaimiņiem, radiniekiem, nelaimīgu mīlestību utt. Esi tāds, kāds esi! Esi pats!

– Nodarbojieties ar to, ko gribējāt un sapņojāt darīt kopš bērnības. Apgūt ģitāru, klavieres, vokālu, kalnu slēpošanu, akvareļus, mozaīkas, mālu u.c. Nav cilvēku, kam nav radošu dotību, to es jums saku kā māksliniece.

Nesapņojiet par motociklu, bet nopērciet to! Nekrājiet sapņus, tie izbalē un sapūst smadzeņu bēniņos!
Vienmēr sapņojāt par kalniem, bet nīkstat birojā? Ejiet kalnos! Dzīvojat kalnos, bet vēlaties nīkt birojā? Dodieties uz pilsētu!))) VISS IR JŪSU ROKĀS!

– Patīk vientulība? Noslēdzieties vientulībā sev par prieku. Baidāties no vientulības? Ejiet cilvēkos.

– Atrodiet prieku un baudu it visā. Pat tur, kur šķiet, kas tas nav iespējams.

– Un pats galvenais: cilvēki, dzīvesveidam jābūt nevis veselīgam, bet LAIMĪGAM!

Un vispār – tūlīt es jums atklāšu vissvarīgāko dzīves un dzīves jēgas noslēpumu: dzīves jēgas nav!
Ir vienkārši Dzīve. Rīts, diena, vakars, nakts un atkal rīts. Ir planēta, cilvēki, flora un fauna. Darba dienas un svētku dienas. Laime un nepatikšanas. Un ir Nāve. Tā atnāk jebkurā laikā, jebkurā vecumā. Tātad – vai jums ir laiks dzīvot ar citu cilvēku sapņiem, uzspiestām idejām un to, ko nosaka sabiedriskās normas?

Dzīvojiet ar prieku un nemeklējiet radinieku un mākslinieku slimību un nāves cēloņus. Mums nav dots to saprast.
Bet mums ir dota Dzīve un tā jānodzīvo Priekā. Netraucējot priecāties citiem. Drīzāk palīdzot.

Nu, ja jums tā patīk meklēt dzīves jēgu, tad uzskatiet, ka tā arī ir šajā – dzīvot ar prieku.

P.S: tas viss nebūt nenozīmē, ka meklēt un būt meklētājam ir slikti. Nē. Ja tas jums sagādā prieku, tad – uz veselību. Bet tie paši draugi, radinieki un svešinieki mirstot atzinās: “Es visu savu dzīvi kaut ko meklēju, kaut ko darīju, kaut kur skrēju, bet pats galvenais bija tepat deguna priekšā. Mīļākie cilvēki. Un visu, ko gribēju darīt kopā ar viņiem, es vairs nekad neizdarīšu…”

Mīļie, es to visu rakstīju, jo par šo tēmu saņēmu daudz jautājumu. Labāk man nejautājiet, jo mani uzskati par dzīvi ir ļoti savdabīgi un diez vai jums patiks. Neesiet vīlušies… Lai gan, godīgi, man vienalga… Man vienmēr ir, ko darīt. Man, kā saka, dzīves nepietiks, lai īstenotu visas manas idejas un vēlmes… Bet es pacentīšos. Tā taču ir – Mana Dzīve.

Lasi arī: Īpašais horoskops – uzzini, kāda ir tava sūtība un karmiskie uzdevumi

Es jūs lūdzu, neaizmirstiet: laime nav ciematā vai pilsētā, nav kalnos vai līdzenumā, tā ir GALVĀ!
Dzīvojat, kā gribat, un nesalīdziniet savu laimi ar citiem. Vienalga JŪSU laimi neviens nesapratīs. Ja nebūtu laimes, reliģiju un vērtību vērtēšanas un salīdzināšanas, nebūtu karu…

Pilnu rakstu varat izlasīt portālā La.lv, spiežot ŠEIT

Avots: izbrannoe.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment