Tā cūkas krūtiņu iemācījusi gatavot Lietuvas saimniece: pagatavojusi mājās un pārsteigusi visus savus viesus (dalos receptē)

2. Gaļu liek sausā, labi sakarsētā pannā un apcep no abām pusēm. Cepšanas laikā ir nepieciešams vairākas reizes apgriezt.

3. Kad speķis izkusis, pannā liek 3 ķiploka daiviņas. Tas pievienos neticamu aromātu.

Numerologi atklājuši, kā izvēlēties ideālu datumu kāzām, lai ģimenes dzīve būtu laimīga

4. Kad gaļa apcepusies no abām pusēm, izņem ķiplokus, pievieno 1 glāzi kvasa, pievieno 1 tējkaroti medus, 1 tējkaroti sāls, 1 tējkaroti aso piparu (vai pēc jūsu gaumes), 1/3 tējkarotes melnie pipari.

5. Apgrieziet gaļu otrādi, lai visas garšvielas būtu vienmērīgi sadalītas.

6. Pievieno 2 lauru lapas, pārklāj ar vāku un sautē uz lēnas uguns 40 minūtes.

Gaļa ir gatava, tā izrādās pārsteidzoša, tik mīksta, ka šķiet, ka tā kūst mutē.

Cepta cūkgaļa nav tas veselīgākais ēdiens, bet ir tik garšīgs, ka to nevar izteikt vārdos! Turklāt tas tiek pagatavots ļoti ātri un vienkārši. Sagriež porcijās, gaļu liek uz šķīvja, virsū pārlej ar mērci, kurā sautējās gaļa un pasniedz.

Lasi vēl: Lauvas sajutīs spēka pieplūdumu, un nauda plūdīs uz Svariem: tas, ko Zvaigznes prognozē 2024. gada 1. septembrī visām zvaigžņu zīmēm – jauns likteņa raunds

Sastāvdaļas:

1. Cūkgaļas krūtiņa – 2 gab.
2. Kvass – 1 glāze (250 ml)
3. čili pipars – 1 tējkarote (vai pēc garšas)
4. Lauru lapa – 2 gab.
5. Sāls – 1 tējkarote.
6. Melnie pipari – 1/3 tējkarotes.
7. Ķiploki – 3 krustnagliņas.
8. Medus – 1 tējkarote.

Šī uzkoda ir ļoti garšīga gan karsta, gan auksta. Apvienojot šos faktorus, cepta cūkgaļas krūtiņa kļūst par īpaši garda un populāru ēdienu.

 

Labu apetīti!

Leave a Comment