Tagad es gatavoju tik garšīgas lietas no maltās gaļas un pat neatceros parasto metodi. Nekad agrāk man nebija tik lieliskas kotletes

 

Pa to laiku, kamēr tas viss tik garšīgi šņāc, gatavosim mērci. Šī ir ļoti vienkārša mērce – pildījums uz tomātu pastas bāzes, bet ar dažām niansēm.

Mēs ne tikai atšķaidām makaronus ar ūdeni, sāli un pipariem pēc garšas. Pievienojam arī sausos garšaugus un saldo papriku. Tas padarīs mūsu mērci bagātīgāku un garšīgāku.

Kas būs tālāk? Uz apceptajiem dārzeņiem liek kotletes un visu pārlej ar tomātu mērci. Ļaujiet tai vārīties, pārklājiet ar vāku un samaziniet uguni līdz minimumam. Vāra uz lēnas uguns 25 minūtes. Tas praktiski arī viss.

Jūs nevarat iedomāties, kāds būs aromāts. Atvainojos par emocijām, bet tas tiešām ir ļoti forši. Es pat nevaru aprakstīt, cik tas ir garšīgi.

Un pats pēdējais, bet svarīgais pieskāriens – pēc 25 minūtēm gatavajam ēdienam pievienojiet izspiestu ķiploku un jebkurus zaļumus. Vienkārši vienmērīgi sadaliet mērci pannā un noņemiet no karstuma.

Man patīk gatavot šo ēdienu ar rīsiem vai griķiem. Un sieva, kā parasti, izdara izvēli par labu kartupeļiem.

Šī ir recepte, ko es jums piedāvāju šodien. Es to izdomāju, ejot, bet recepte iznāca uz visiem laikiem.

Lasi vēl: Ielieciet to izlietnē, un aizsērējums izlietnē vairs nekad nebūs problēma

Tagad es pat nevēlos gatavot parastās kotletes.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment