Tagad pa ceļam uz mājām es lasu rudens lapas un ozolzīles. Ieraugot rezultātu, tu sāksi rīkoties tāpat!

 

13. Re, vienkārši un interesanti veidi kā radīt aplikācijas no rudens lapām. Viss, kas tev būs nepieciešams, ir papīrs, līme un pēc formas, struktūras un krāsas dažādas rudens lapas. Un, protams, tava neierobežotā fantāzija!

14. Pūcītes

 

Lasi arī: Evelīna Hromčenko atklāj un uzskaita “lētas” sievietes pazīmes. Grūti iebilst!

15. Bet mēs noteikti izmantosim arī šo ideju. Kurš gan negribētu tik neordināru pušķi!

16. Radoši

 

17. Šis zīmējums vienkārši aizrauj skatu. Un kas ir interesanti, tas ir izveidots ar rudens lapu palīdzību.

Ar krāsu noklāj vienu lapas pusi, un pēc tam piespied to pie tīras lapas. Ar šādu nospiedumu palīdzību tu varēsi radīt patiesus šedevrus. Lai to panāktu, ļauj vaļu fantāzijai un sāc radīt.

 

18. Plastelīns un kastaņi 

 

19. Lai izveidotu tik interesantu aplikāciju, ar krāsu uzglezno koka siluetu un ar šķērēm sasmalcini lapas. Pēc tam, kad krāsa ir nožuvusi, iezied papīru ar līmi vietās ap siluetu un uzber tur sasmalcinātas lapas.

 

20. Zīļu cilvēciņi

 

 

21. Nedaudz līmes un plastilīna un vienkāršas ozolzīlītes kļūst par miniatūru servīzi vai pasaku varoņiem!

 

22. Oho

 

23. Čiekuri, nedaudz filca, plastilīns, sausas kļavu lapas un stunda brīva laika – tas ir viss, kas nepieciešams, lai kopā ar savu bērnu radītu veselu pasaku pasauli!

 

24. Vēl viena pūcīte!

 

25. Bet šādas aplikācijas radīšanai vajadzēs nedaudz vairāk laika nekā vienkārša tauriņa izveidei. Nepieciešams piemeklēt lapas tā, lai viena krāsa vienmērīgi pārietu nākamajā. Tāpat būs nepieciešams uzzīmēt vai izdrukāt pamatu – sievietes ēnu. Bet rezultāts nepārprotami attaisno visus centienus.

Lasi arī: Evelīna Hromčenko atklāj un uzskaita “lētas” sievietes pazīmes. Grūti iebilst!

Novēlām tev lielisku rudens noskaņojumu un radošas idejas! Ja tev patika šis raksts, neaizmirsti tajā padalīties ar saviem draugiem, kuriem ir bērni.

Avots: No interneta materiāliem

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment