Tas ir jāredz! Reāli cilvēki ar superspējām!

  1. Gumijas puisis

Šis puisis ir iekļuvis Ginesa rekordu grāmata veselas 5 reizes, jo viņš ir zināmais lokanākais cilvēks uz šīs planētas. Viņš ir piedalījies vairākos populāros ASV šovos, cirka izrādēs un sporta spēlēs, kā izklaidētājs. Viņš spēj izlīst cauri tenisa raketei, izgriežot savas rokas uz otru pusi.

rubber boy

  1. Vīrietis, kurš ēd visu

Mišels Lotito (Michel Lotito), dzimis 1950. gadā, Francijas izklaides industrijas pārstāvis, kurš ir pazīstams kā “Vīrietis, kurš ēd visu” (Mister Eat-it-all), lietas, priekšmetus, kuri teorētiski nav sagremojami un pārstrādājami. Viņš ēd metālu, stiklu, gumiju no divriteņiem, televizoru, kuras tiek sadalītas mazākās daļiņās un viņš tās apēd. Lai apēstu visu lidmašīnu, viņam nācās to gremot gandrīz 2 gadus, no 1978. līdz 1980. gadam. Viņš sāka ēst neparastas lietas jau no pašas bērnības un publiski to sāka darīt 1966. gadā.

mreat

  1. Magnētiskais vīrs

Liew Thow Lin , 70 gadus vecs, Malaizijā dzīvojošs, pensionārs kļuva atpazīstams, kad nesen viņš vilka mašīnu 20 metru distancē. Ķēdes viens gals bija piestiprināts pie mašīnas, bet otrs pie dzelzs plāksnes, kura turējās pie vīrieša diafragmas. Viņš savu spēju atklāja nejauši, izlasot rakstu par kādu ģimeni Taivānā, kurai piemita šādas spējas. Viņš pamēģināja piestiprināt pie sava vēdera pāris dakšas un tās vairs nekrita nost. Arī viņa 3 dēliem un 2 mazbērniem ir šī “dāvana”.

magnēts

  1. Vīrs, kurš neguļ

64 gadus vecs vīrs, apgalvo, ka viņš nevar aizmigt kopš 1973. gada, kad viņš saslima ar drudzi. Kopš tā laika viņš ir skaitījis nebeidzamu daudzumu aitu, lai spētu aizmigt, bet tas nepalīdz. Viņa veselībai viss ir kārtība, izņemot nelielus aknu traucējumus. Viņš viegli var pārnēsāt ik dienu divus 50kg smagus maisus, 4 km attālumā. “Agrāk viņš gulēja ļoti labi, bet nu jau sen vairs pat alkohols nepalīdz,” stāsta viņa sieva. Viņam pieder ferma, kuru viņš bezmiega naktīs apsargā. Kā arī viņš 3 mēnešu laikā, pa naktīm izraka dīķi, lai audzētu zivis.

doesn't sleep

  1. Sāpju karalis

Tims Kridlands (Tim Cridland) šķietami nejūt nekādus sāpju paveidus. Viņš visus baida un pārsteidz ar to cik viegli un garlaikoti viņš izdur divas lielas un resnas adatas cauri savai rokai. Pētnieki ir atklājuši, ka Timam piemīt spēja paciest sāpes daudz augstākā līmenī nekā lielākajai daļai cilvēku. Viņš ir apguvis anatomiju, lai neaizskartu artērijas un citus svarīgu punktus. Kā arī, ar prāta palīdzību viņš spēj kļūt nejūtīgs un paciest gan aukstumu, gan karstumu.

sāpju nav

Avots: oddee.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment