Tas, ko astrologi par katru Zodiaka zīmi parasti noklusē, jo cilvēki to negrib dzirdēt

Jums patīk lasīt horoskopus? Saderam, ka tagad jūs uzzināsiet par savu zodiaka zīmi to, ko nekad iepriekš nebijāt dzirdējuši?!

Daudzi astroloģijas mīļotāji jau zina, ka Dvīņi ir visneparedzamākā zodiaka zīme, bet līdzsvarotajiem Svariem ļoti patīk taisnīgums itin visā. Mēs visi lieliski zinām par tiem pamata uzdevumiem, kādus mums priekšā stāda zodiaka zīme. Bet ir arī citi interesanti momenti, kuri jums ir jāzina!

Lūk, interesanti fakti par katru zodiaka zīmi, par kuriem mums astrologi parasti aizmirst pastāstīt.

Auni (21. marts — 19. aprīlis): nosliece uz nelaimes gadījumiem

Visi zina, ka Auniem piemīt neticama enerģija, bet tieši tā var dažreiz novest pie bēdīgām sekām. Tāds paaugstināts enerģiskums padara šo zīmi par visneveiksmīgāko visā Zodiakā! Protams, tas nenozīmē, ka ar jums pastāvīgi notiek nelaimes gadījumi. Vienkārši jūs periodiski saņemat zilumus un ievainojumus, un jums tas šķiet pilnīgi normāli!

Vērši (19. aprīlis — 20. maijs): prot labi nopelnīt

Par Vēršiem ir zināms, ka šie cilvēki ir ļoti spītīgi un lojāli. Bet viena no burvīgākajām lietām, kas Vēršus padara veiksmīgākus par citiem, ir viņu spēja nopelnīt naudu. Pat, ja jums patlaban nav pietiekoši daudz naudas, jums noteikti izdosies nodrošināt sev bezrūpīgas vecumdienas. Obligāti pienāks laiks, kad jūs sāksiet pelnīt daudz naudas, un, protams, jums būs daudzas iespējas to pareizi iztērēt!

Lasi vēl: 4 Zodiaka zīmes, kurām visgrūtāk paciest vientulību

 

Dvīņi (21. maijs — 20. jūnijs): ļoti enerģiski

Pasaulē nemaz nav tik daudz līderu-Dvīņu. Jūs, kā zināms, esat ļoti gudri, bet dodat priekšroku savu prātu izmantot daudz mierīgākās situācijās. Tomēr jūsu enerģiju it visā, ko jūs darāt, nevar nepamanīt!

Vēži (20. jūnijs — 22. jūlijs): tieksme pārkāpt likumu

Neskatoties uz to, ka Vēžiem, kā zināms, ļoti patīk rūpēties par cilvēkiem, viņi tāpat sliecas pārāk pakļauties emocijām. Iespējams, tieši tas arī ir iemesls tam, ka daudzi Vēži veic noziegumu. Bet tas attiecas tikai uz tiem šīs zīmes pārstāvjiem, kuri ir psihiski nestabili. Ja jūs labi kontrolējat savas emocijas, tad varat par to nesatraukties!

Lauvas (23. jūlijs — 22. augusts): lieli sporta mīļotāji

Daudzi cilvēki jau zina, ka Lauvas ir īsti līderi. Jūs varat būt arī viens no pirmajiem, kas pieteiksies par brīvprātīgo jebkurā darbā. Bet maz kurš zina, cik ļoti jūs esat aizrāvušies ar rūpēm par savu ķermeni. It īpaši spēcīgi tas parādās, ja jūs esat sieviete. Sieviete-Lauva parasti labprāt apmeklē sporta zāli vai, vismaz, nodarbojas ar sportu mājās. Tas ir tas, ko jūs vienmēr esat gatavi savā labā darīt!

Jaunavas (23. augusts — 22. septembris): piemīt paaugstināta trauksmainība

Visdrīzāk jūs jau esat sasniedzis panākumus dzīvē. Vēl skolā Jaunavas diezgan bieži saņem visaugstākās atzīmes klasē. Jūsu draugi zina, ka jums ir daudz talantu, kurus jūs pavisam viegli izmantojat. Tomēr ir brīži, kad jūs kļūstat tik ļoti spēcīgs perfekcionists, ka sākat uztraukties par niekiem. Tas noved pie tā, ka jūs kļūstat pārāk tramīgs. Vienkārši atcerieties, ka, ja jūs turpināsiet visu laiku satraukties, tas gala rezultātā ietekmēs jūsu veselību!

Svari (23. septembris — 22. oktobris): ir vaigu bedrītes

Daudzi cilvēki jau zin, ka Svari ir godīgi un taisnīgi. Jums ir iespēja līdzsvarot daudzas lietas savā dzīvē. Cilvēki bieži uzdod jautājumu, kā jūs to darāt. Viegli, jo tāda ir jūsu daba! Un, protams, šī labā īpašība nāk līdzi faktam, ka jūs parasti uzskata par ļoti pievilcīgu cilvēku. Saskaņā ar pētījumiem daudziem Svariem ir vaigu bedrītes. Kaut arī tādas bedrītes zinātniski tiek uzskatītas par defektu, bet apkārtējie parasti tās uzskata par skaistuma pazīmi.

Skorpioni (23. oktobris — 21. novembris): līderi ar ciešu pārliecību

Mēs jau minējām, ka Dvīņi ir vismazāk pārstāvēti starp pasaules līderiem. Tagad paskatīsimies uz Skorpionu. Daudzi līderi pasaulē ir tieši šīs Zodiaka zīmes pārstāvji. Tajā Skorpionam palīdz viņa nenogurstošā enerģija un pārsteidzošā spēja saprast cilvēkus, ar kuriem viņš mijiedarbojas. Jūs atšķirtas ar savu ciešo pārliecību. Tā ir tieši tā īpašība, kuru, kā likums, apbrīno cilvēki visā pasaulē!

Strēlnieki (22. novembris — 21. decembris): bieži iejaukti skandalozos notikumos

Strēlnieki ir labi pazīstami ar savu enerģiskumu un entuziasmu itin visā. Tas var būt labi, kamēr nekļūst pārāk riskanti. Tā kā jums vienmēr ir patikuši visi iespējamie piedzīvojumi, tad jūs, visticamāk, esat jau saskārušies ar daudziem skandaloziem notikumiem savā dzīvē. Daži no šiem skandāliem joprojām tiek glabāti noslēpumā, bet citi jau ir kļuvuši publiski pieejami.

Lasi vēl: 4 Zodiaka zīmes, kurām visgrūtāk paciest vientulību

 

Mežāži (22. decembris — 19. janvāris): zin mūžīgās jaunības noslēpumu

Jaunība ir viena no tām lietām, par kuru sapņo cilvēki visā pasaulē. Jum ir neticami paveicies, jo Mežāži var kontrolēt novecošanos. Tas izskaidro, kāpēc jūs varat baudīt savu jauno izskatu ilgu laiku, kaut arī, iespējams, agrāk jums gribējās izskatīties nedaudz vecākai.

Ūdensvīri (19. janvāris — 18. februāris): ir aukstas rokas un kājas

Apkārtējie zina, ka jūs tiecaties pēc patstāvīguma un esat ļoti harizmātiski. Bet, vai visi šie cilvēki zina, ka jums parasti ir slikta asins cirkulācija? Jūs neesat vieni! Citiem Ūdensvīriem bieži arī mēdz būt aukstas rokas un kājas. Saglabāt cirkulāciju jūs varat, pildot dažādas darbības, kas liks jums justies dzīviem!

 

Zivis (18. februāris — 20. marts): var visā rēķināties ar ciparu 7

Ja jūs esat dzimuši “Zivis” zīmē, tad varat būt pārliecināti, ka jūsu laimīgais skaitlis ir cipars 7! Tieši septītnieks padara jūs veiksmīgus itin visā. Turieties pie šī skaitļa. Tas sniegs jums daudzas pārsteidzošas iespējas dzīvē!

Neatkarīgi no tā, ko jūs plānojat darīt ar visiem šiem pārsteidzošajiem faktiem, atzīstiet, ka jums taču bija ļoti interesanti par to uzzināt, vai ne?

 

Avots: abiem.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment