Tas notiek tikai reizi 100 gados: visu zodiaka zīmju dzīvē notiks vērienīgas pārmaiņas sākot no oktobra

Svari

Komēta nesīs romantiku un radošu iedvesmu. Jūsu personīgā dzīve var uzliesmot spilgti kā debesu viesa aste. Nebaidieties izrādīt savas jūtas un dāvāt mīlestību citiem – tas ienesīs jūsu attiecībās harmoniju.

 

Skorpions

Komētas parādīšanās var izraisīt dziļas bailes un vēlmes. Izmantojiet šo laiku pašpārbaudei un pārvērtībām. Varēsi atbrīvoties no tā, kas tevi atvelk, un atklāt sevī jaunas stiprās puses.

Sajauciet šos divus bieži izmantotos ikdienas līdzekļus, lai izveidotu labāku virtuves un vannas istabas tīrīšanas līdzekli kā veikalā pirkto

 

Strēlnieks

Komēta vairos jūsu slāpes pēc piedzīvojumiem un jaunām zināšanām. Šis ir ideāls laiks ceļojumiem, mācībām vai garīgai praksei. Paplašiniet savu redzesloku – Visums ir gatavs jums atklāt savus noslēpumus.

 

Mežāzis

Šis ir karjeras izaugsmes un ambiciozu mērķu sasniegšanas periods. Tāpat kā komēta ātri pārvietojas pa debesīm, jūs varat ātri sasniegt panākumu augstumus. Nepalaidiet garām iespēju parādīt savas līdera prasmes.

 

Lasi vēl: Mums tik ļoti patika šis biezpiena deserts, ka tagad mēs to noteikti gatavosim arī Jaungada svinībām

Ūdensvīrs

Neparastas komētas izskats sasaucas ar jūsu unikālo dabu. Šis ir laiks drosmīgiem eksperimentiem un nestandarta risinājumiem. Jūsu oriģinālās idejas var radīt izrāvienu jums svarīgā jomā.

 

Zivis

Komēta stiprinās tavu intuīciju un saikni ar kosmiskajām enerģijām. Jūs varat saņemt svarīgas atklāsmes vai garīgu pieredzi. Uzticieties savai iekšējai balsij – tā jūs novedīs pie harmonijas un laimes.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment