Tava zoda forma daudz ko par tevi var pastāstīt… Vai tev atbilst?

  1. Kvadrātveida zods

Cilvēki ar kvadrātveida zodu bieži vien ir ietiepīgi, agresīvi un tieši. Varbūt tiem ne visai labi izdodas sevi izpaust ar vārdiem, jo šie cilvēki noteikti nenodarbojas ar runāšanu “caur puķēm”. Reizēm sagādā problēmas saprast, kā jūtas otrs cilvēks, tāpēc nejauši mēdz aizvainot citus, to pat īsti nesaprotot. Viņi ciena paši sevi.

  1. Īss, šaurs zods

Cilvēki ar šāda veida zodu bieži vien ir ar augstu intelekta līmeni, kā arī apveltīti ar asu prātu. Tomēr, reizēm kļūst pārāk nervozi, kritiski un bieži vien neatskatās uz savu paveikto un to, kā, cik labi viņš ir rīkojies konkrētā situācijā. “Pieklibo” pašanalīze.

chin

  1. Uz āru izvirzīts zods

Ja zods ir izvirzīts uz priekšu, ko var redzēt, skatoties uz cilvēka profilu, tad lielākoties tas norāda uz iezīmēm, ka cilvēks ir pašpārliecināts un darbaholoķis. Šādi cilvēki mēdz būt ļoti silti, jauki un pūkaini savā iekšējā pasaulē, bet apkārtējiem biežāk nākas saskarties ar aukstu un skarbu tēlu.

  1. Apaļš zods

Šāda zoda īpašnieki ir ļoti emocionāli un optimistiski. Kā vēsta kāds sens Ķīnas sakāmvārds, kas attiecas uz šiem cilvēkiem, viņi dzīves sākumā var saskarties ar smaga darba veikšanu, bet vēlāk dzīvē radīs prieku un bezrūpīgāku ikdienu.

  1. Garens zods

Cilvēki ar iegarenu zodu ir ļoti uzticami, lojāli, dzīvē ne visai “iespringst” un viegli atrod draugus. Bieži vien dzīve iegrozās tā, ka viņi tiek svētīti ar lielu, laimīgu ģimeni, ar daudziem mazbērniem, aizvadot dzīves dienas mierā un saticībā.

  1. Uz iekšu ievirzīts zods

Tas vairāk varētu pat atgādināt to, ka cilvēkam “nav zoda”. Tas negadās bieži, bet nav ko skumt, jo šāda tipa cilvēki ir populāri, atraktīvi un viņiem veicas labi ar savu finansiālo nodrošinājumu. Tomēr ir arī sliktā puse- tie mēdz būt neizlēmīgi.

Avots: trendingstylist.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Duksis</cite>

    Baigais fufelis. Neatradu nevienu sakritibu, no gaisa (nu ok – kada apsaubama avota) pagrabts kartejais raksts.

Leave a Comment