TESTS ar humoru. Izvēlies slotu un noskaidro, kāda ragana esi!

Kāpēc pasakās raganas un burvji ir briesmīgi un neglīti? Vai tad viņi nevar būt jauni un skaisti? Vārds “ragana” daudziem saistās ar kaut ko aizliegtu un kaunpilnu.

Tomēr mūsu pasaulē dzīvo cilvēki, kas apveltīti ar neparastām spējām. Un tās vairs nav iemesls diskriminācijai, tieši pretēji – ar tām mēdz lepoties. Bet citi savukārt nemaz nenojauš par saviem slēptajiem talantiem. Vai tu arī sevi uzskati par neparastu cilvēku? Izvēlies slotu un uzzini, kāda ragana tu esi!

1. Ragana parastā. Viegli var izlikties par sētnieci vai apkopēju. Mēreni nejauka un bīstama.

2. Ragana pēc pārliecības. Skaidrs, ka nevēlas tikt sajaukta ar apkopēju, bet arī izcelties nav gatava: atceras inkvizīciju

3. Nevīžīgā ragana. Slota – otra frizūra. Ja tās sariņi vērsti katrs uz savu pusi, tad arī enerģija plosās bez izvēles un kontroles. Uzmanies, nenokļūsti viņas maģiskā “bardaka” ietekmes zonā, citādi būs ziepes!

4. Ragana estēts. Tavs svars nepārsniedz vēlamo saskaņā ar “Raganu veseri”, bet magnētisms ir Tumsas Valdnieces Elvīras līmenī. Melns kaķis murrādams pavada tevi katrā solī. Prinči paši krīt uz ceļos rindām vien, bet pasaku princeses plēs matus un novēl tev briesmīgu nāvi. Tu esi apburoša visā: no sadzīves nekromantijas līdz pastardienas dēmonu piesaukšanai.

5. Ragana ar gadžetiem. Inkvizotori žagojas, vien izdzirdot tavu vārdu. Tieši tevis dēļ pienāca beigas krusta karagājieniem un sākās Lielā franču revolūcija. Tu esi visu nelaimju un ļaunuma sakne. Un vēl – jauks ziediņš Radītāja dārzā. Tevi mīl dzīvnieki, bet cilvēki vairās. Ciena ienaidnieki un baidās draugi. Jautrība!

6. Ragana karotāja. Ragana ar slotu ir kā ragana bez slotas… tikai ar slotu. Tavai izturībai nav robežu. Tu spēj noslēpt savas dvēseles tumšās puses un iedziļināties dzenā jebkurā izdevīgā gadījumā. Sasniegusi augstāko koncentrēšanās līmeni, tu uzkritīsi ienaidniekiem uz galvas kā zibens no skaidrām debesīm, kā pokebumba ar Pikaču… Kā Vinnijs Pūks uz medus poda.

7. Ragana ar lieko svaru. Bērniņ, tev vajadzīga gruntīgāka slota un biezāka tumsa, lai noslēptu visu to ļaunumu… Vai nav tiesa, kva-kva, kvāāā!?

8. Ragana ar noslēpumu. Tevī ir vairāk rozīnīšu nekā svētku kēksiņā. Nav vērts sevi maldināt ar pirmo iespaidu – viņa pārsteigs pašā negaidītākajā brīdī. Pat biroja liftā viņa spēj pārvietoties, izpildot raganu augstākās pilotāžas figūras.

9. Ragana ar ļoti noslēpumainu noslēpumu.
 Viņa ir tik mistiska un noslēgta, ka pati vairs nezina, ko no sevis sagaidīt. Viņa pat neuzskata sevi par raganu. Viss lūst un plīst pats no sevis, aizdegas un pārvēršas par vardēm. Nu, šausmas taisni, kāda sakritība…

10. Augstākā ragana. Apvieno visu iepriekšējo īpašības, bet ideālā gadījumā ir augstākais katras raganas arhetips. Modīgais “fusion” stila aprīkojums uzsver galvenās raganas aristokrātisko statusu. No tādas slotas lidojuma paliek vidēja lieluma komētas cienīga aste. Visā pārējā pavēlniece dod priekšroku klasikai.

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment