TESTS. Pasaki, kurš no bērniem ir jaunākais, un uzzini vairāk par savu domāšanas veidu!

1. figūra
Tu piederi tiem 35% cilvēku, kuri izvēlējušies pirmo atbildi? Tev, šķiet, paveicies, jo tu piederi pie intuitīvo domātāju tipa. Ko tas nozīmē? Galvenokārt to, ka tu ļoti daudz vari pateikt par sevi un apkārtējo pasauli, ja paļaujies uz saviem instinktiem. Un tas dara tevi lepnu! Tu lieliski zini, kad rīkoties, kādi lēmumi būs pareizi un pat to, kurus cilvēkus izvēlēties par saviem ceļabiedriem šai dzīvē! Tu gandrīz nekad nekļūdies, un tas ir tavas veiksmes pamatā.

Kas attiecas uz jūtām, tevi pirmāmkārtām raksturo godīgums. Domājams, šī iemesla dēļ tu vari iegūt arī nelabvēļus, bet tu patiešām uzskati, ka tā ir pareizāk.

2. figūra
Četri no katriem desmit cilvēkiem uzskata, otrais bērns ir jaunāks par abiem pārējiem Šie cilvēki ir kombinētā domāšanas veida pārstāvji. Viņi lieliski spēj paskatīties uz jebkuru jautājumu no pozitīvās un negatīvas puses.

Viņiem svarīga lēmuma pieņemšana prasa ilgāku laiku, bet ilgā domāšana arī nes maksimāli augstāko labumu.

Kas attiecas uz pasauli kopumā, tu uzskati, ka lielāko daļu notikumu loģiski izskaidrot nevar… Apkārtējā pasaule ir pārāk grūti definējama vienkāršā sakārtotā teikumā.

Iespējams, tu neesi draudzīgākais cilvēks pasaulē, bet tie, kuri tevi pazīst, zina arī tavu labo sirdi.

Lasi arī:  Labākais horoskops 2018. gadam. Ko Suns atnesīs katrai horoskopa zīmei, stāsta astroloģe Inguna Balgalve

3. figūra
25% cilvēku, kuri piedalās šajā testā, norāda, ka pēdējais puika izskatās daudz jaunāks par pārējiem. Ko tas nozīmē? Tu un citi, kas izvēlējušies šo atbildi, pieder pie tā saukto loģisko domātāju tipa. Tātad tu un tev līdzīgi cilvēki parasti pieņem lēmumu, balstoties uz loģisku spriedumu. Tieši loģika palīdz izpildīt visas tavas vēlēšanās!

Viena no tavām priekšrocībām – līdera dotības: draugi sajūt tavu harizmu, tu proti kontrolēt katru situāciju, tāpēc viņi nesvārstoties tev seko.

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment