Tiek piedāvāts kruīzs 4 mēnešu garumā pa 32 valstīm. Vēl ir pieejamas biļetes

Dāmas un kungi, ir atrasts ideāls atvaļinājuma maršruts – kruīzs pa 32 valstīm! Tiem, kuri plāno atvaļinājumu mēneša garumā, jāieskatās obligāti!

Ja tev patīk ūdens un tu vēlies ievērojami paplašināt savu redzesloku, tad šis kruīzs ir domāts tieši tev! Šis brauciens tāpat būs ideāls ne tikai tiem, kuri dodas pilnā gada atvaļinājumā, bet arī tiem, kuri ir paņēmuši pauzi no strādāšanas un/vai mācīšanās.

Lai arī kruīzs paredzēts tikai 2019. gadā, vietu skaits strauji krītas, un pat vairāki kaīšu bloki ir izpārdoti – tāpēc, ja arī tu vēlies doties šādā piedzīvojumā, tev jāpasteidzas ar pieteikšanos!

Kompānija MSC Cruises piedāvā ko nebijušu – “World Cruise” kruīza maršrutu. Okeāna laineris “Magnifica” pilnu 32 valstu maršrutu veiks 199 dienās (nepilnos 4 mēnešos), un cena svārstās, sākot no $16 999. Izbraukšana paredzēta no Itālijas 2019. gada 5. janvārī.

Katrā no ostām, 49 pēc skaita, laineris piestās uz 13 stundām, kuru laikā pasažieri varēs brīvi izklaidēties un apskatīt ostas pilsētas. Kruīza kuģī ir pieejams 4D kino, cigāru salons, kazino, 11 bāri un SPA salona pakalpojumi.

Izklausās pēc perfektas atpūtas!

Lasi vēl: Izšķērdība visā tās krāšņumā – 5 dārgākās “izklaides”, kuras ne es ne tu nevaram atļauties!

Avots: housebeautiful.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment