Tik garšīgas olas nebiju ēdusi. Vienkāršas, vieglas brokastis un ātra recepte katram rītam

Barojošas brokastis gan visai ģimenei, gan individuāli – galvenais, lai tev patīk garšīgi paēst! Šajā gadījumā neiztiks bez pikantuma, vitamīnu un patīkamas garšas notīm!

Produktu saraksts:

· 2 tomāti;
· 2 ķiploka daiviņas;
· 4 ēdamkarotes olīveļļas (30 ml);
· 3 olas;
· 4 lociņi;
· 1 tējkarote sāls;
· 1 tējkarote maltu piparu.
Tomātus sagriež plānās apaļās kārtās.

Sasmalciniet zaļo sīpolu . Ja jums nav sīpolu, varat tos aizstāt ar zaļumiem vai iztikt bez tiem.

Atsevišķā bļodā sajauc vistas olas un sīpolus.

9 veidi, kā lietderīgi izmantot augu atliekas pēc ražas novākšanas

Uz tiem sarīvē sieru uz rupjās rīves. Siera veids ir atkarīgs no jūsu ieskatiem. Galvenais noteikums ir tas, ka tam vajadzētu labi izkausēt.

Sāli un pievieno garšvielas.

Ielejiet pienu un rūpīgi samaisiet ar putojamo slotiņu. Uzkarsē pannu ar augu eļļu. Iestatiet siltumu uz vidēju.

Lasi vēl: Kā rudenī laistīt pelargonijas/ģerānijas, lai tās attīstītu jaunus pumpurus un ziedētu pat ziemā

Rozā Pilnmēness un Jauns Mēness – lielās iespēju dienas; Mēness fāžu kalendārs šī gada oktobrim

Apkaisīt apakšējo daļu ar sasmalcinātu ķiploku. Virsū liek tomātus. Apcep tos uz vidējas uguns no abām pusēm.

Ielejiet olu maisījumu. Mēs turpinām gatavot ēdienu zem vāka. Apcep no abām pusēm. Jābūt perfekti izceptam no visām pusēm un iekšpuses.

Brokastis ir gatavas, un jūs varat saukt ģimeni pie galda! Šī nav parasta omlete.

Ēdiens izrādīsies ļoti oriģināls.

Rudenī savācu pilnas kabatas ar kastaņiem un iemetu tos verdošā ūdenī: tā man ieteica vecs dziednieks

Mēģiniet pagatavot to šādā veidā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment