Tikai 3 sastāvdaļas – vienkārša recepte, lai mājās pagatavotu iebiezināto pienu

Nedaudz samazina karstumu un, laiku pa laikam maisot, vāra, līdz masa kļūst zeltains un sabiezē. Tas aizņem aptuveni10 līdz 15 minūtes. Noņemiet no karstuma, kārtīgi saputojiet ar blenderi, tad pārlejiet tīrā burkā un ļaujiet atdzist.

Protams, ir daži papildinājumi, kas varētu uzlabot šo recepti. Pirmkārt, vaniļas garša – lai iegūtu vēl bagātīgāku aromātu, var pievienot vaniļas ekstraktu. Kad piens ir teju sabiezējis, pievieno 1 tējkaroti vaniļas ekstraktu.

Ka vēlies iegūt šokolādes versiju, vari pievienot kakao pulveri. Pievieno 1-2 ēdamkarotes kakao pulvera kopā ar kukurūzas cieti, kad sajauc to ar nelielu kokosriekstu piena daudzumu. Tas radīs šokolādes iebiezināto pienu, kas lieliski piemērots gan desertiem, gan pankūkām.

Ja tev patīk riekstu garša, var pievienot nelielu daudzumu riekstu sviesta, piemēram, mandeļu vai lazdu riekstu. Tas piešķirs biezajam pienam kraukšķīgumu un riekstu aromātu.

Dienas prognoze 4. februārim iesaka atbrīvot uzkrātās emocijas

Sastāvdaļas mājas apstākļos gatavotam iebiezinātajam pienam

Kukurūzas ciete – 15 g

Kokosriekstu piens – 500 ml

Medus – 60 g

 

Lai labi garšo!

Leave a Comment