Tikai glāze maltās gaļas un gatavoju garšīgu kotlešu kalnu; Dalos ar “triku”, kuru grib zināt visi, kuri pagaršojuši

Pēc tam samīca atdzesētus / vārītus kartupeļus. Kartupeļus bez mizas izvārīju viegli sālītā ūdenī.

Tad pievienoju kartupeļiem jebkuru pildījumu. Šajā gadījumā izmantoju malto cūkgaļu (var izmantot malto liellopa gaļu vai putnu gaļu).

 

Tad pievienoju olu-sīpolu maisījumu un visu kārtīgi samaisu.

Kotletes cep labi sakarsētā pannā augu eļļā. Es kotletēm nepievienoju un arī nepaviļāju tās miltos. Apcepu tās 5-7 minūtes no katras puses uz vidējas uguns bez vāka.

Pateicoties kartupeļiem, man sanāca 11 milzīgas, ļoti sulīgas un garšīgas kotletes. Varu teikt, ka šādas kotletes man garšo labāk nekā kotletes no tīras maltas gaļas. Mans vīrs, pirmo reizi tās izmēģinājis, tagad lūdz kotletes gatavot tikai pēc šīs receptes.

Modes mākslinieku un dārzkopi Dāvidu pārsteidz tas, kā Getliņos patiesībā audzē tomātus un gurķus (video)

 

Sastāvdaļas:

Vārīti kartupeļi – 500 g
Maltā cūkgaļa – 400 g
Sīpols – 1 gab.
Ķiploki – 3 daiviņas
Olas – 2 gab
Augu eļļa
Sāls, pipari pēc garšas

Tuvojas barga un drūma ziema – laika prognozes no decembra līdz martam pārsteidza pat sinoptiķus

Leave a Comment