Pēc tam samīca atdzesētus / vārītus kartupeļus. Kartupeļus bez mizas izvārīju viegli sālītā ūdenī.
Tad pievienoju kartupeļiem jebkuru pildījumu. Šajā gadījumā izmantoju malto cūkgaļu (var izmantot malto liellopa gaļu vai putnu gaļu).
Tad pievienoju olu-sīpolu maisījumu un visu kārtīgi samaisu.
Trīs maģiskas decembra naktis – tikai šajās dienās sapņi kļūs pravietiski visiem un atklās nākotni
Kotletes cep labi sakarsētā pannā augu eļļā. Es kotletēm nepievienoju un arī nepaviļāju tās miltos. Apcepu tās 5-7 minūtes no katras puses uz vidējas uguns bez vāka.
Pateicoties kartupeļiem, man sanāca 11 milzīgas, ļoti sulīgas un garšīgas kotletes. Varu teikt, ka šādas kotletes man garšo labāk nekā kotletes no tīras maltas gaļas. Mans vīrs, pirmo reizi tās izmēģinājis, tagad lūdz kotletes gatavot tikai pēc šīs receptes.
Sastāvdaļas:
Vārīti kartupeļi – 500 g
Maltā cūkgaļa – 400 g
Sīpols – 1 gab.
Ķiploki – 3 daiviņas
Olas – 2 gab
Augu eļļa
Sāls, pipari pēc garšas
Tuvojas barga un drūma ziema – laika prognozes no decembra līdz martam pārsteidza pat sinoptiķus
Tevi noteikti interesēs
- Talantīgais hokejists Kaspars Daugaviņš pirmo reizi komentē, vai nav nožēlojis savu lēmumu beigt hokejista karjeruby Laura Blūma
- Februārī sāksies klimata haoss – sinoptiķi sniedza jaunu prognozi ziemas beigāmby Sandra Ločmele
- Latvija jau šogad gatavojas ieviest pilnīgi jaunu nodokli, kurš ietekmēs daudzusby Sandra Ločmele