Tikai pēc 40 gadu sasniegšanas sapratu, ko tieši jāielej veļas mašīnas tvertnē, lai perfekti izmazgātu veļu

Nav nekā patīkamāka kā pēc dušas slaucīties svaigā, mīkstā dvielī, kas ir kā mākonis, kas ātri uzsūc mitrumu. Kā var paildzināt dvieļa mīkstumu un pūkainumu?

Ar laiku pat visaugstākās kvalitātes dvieļi zaudē savu mīkstumu. Šķiedras savijas un kļūst cietas. Taču nav nepieciešams katru reizi iegādāties jaunus dvieļus. Ciets dvielis vēl nenozīmē, ka tas ir nelietojams.

 

 

Šodien mēs dalīsimies padomos, kā atsvaidzināt dvieļus, lai tie atkal būtu mīksti un patīkami lietošanai.

 

 

 

 

Kur liet šķidro veļas mazgāšanas līdzekli

 

 

Dvieļi ir neatņemama pirts procedūru sastāvdaļa. Cik patīkami ir noslaucīt ķermeni ar mīkstu, maigu dvieli pēc lutinošas vannas. Taču ar laiku dvieļi var zaudēt savu mīkstumu, bieži vien nepareizas kopšanas dēļ.

 

 

Lai dvieļi paliktu mīksti ilgāk, tos nevajadzētu mazgāt kopā ar citu veļu. Mazgājot kopā ar citiem apģērbiem, dvieļi var zaudēt šķiedras, kas nosēžas uz apģērba. Turklāt, šāda mazgāšana rada mehānisku ietekmi, kas izraisa dvieļu diegu sapīšanos un cietēšanu.

 

Noteikti ievēro mazgāšanas temperatūru, kas norādīta uz dvieļu kopšanas etiķetes. Katram audumam ir piemērota sava mazgāšanas temperatūra, un dvieļiem tā parasti ir zemāka nekā citiem audumiem. Dvieļiem nepatīk pārāk karsts ūdens, jo tas var sabojāt šķiedras un padarīt dvieļus cietus.

 

Tomēr tas vēl nav viss – ir vēl viens būtisks aspekts, kas jāņem vērā, lai dvieļi ilgstoši saglabātu savu mīkstumu.

 

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment