Tikai pēc 40 gadu sasniegšanas sapratu, ko tieši jāielej veļas mašīnas tvertnē, lai perfekti izmazgātu veļu

 

Tādēļ ir ieteicams mazgāt dvieļus temperatūrā, kas nepārsniedz 40 grādus pēc Celsija. Tas palīdz saglabāt dvieļu auduma tekstūru un krāsu ilgstoši. Lai novērstu iespējamos riskus, noteikti pārbaudi dvieļa birkas norādīto mazgāšanas temperatūru.

 

 

Kā mazgāt dvieļus

 

 

 

Labāk ir mazgāt dvieļus divos posmos. Pirmajā posmā izvēlies ātro mazgāšanas režīmu, kas parasti aizņem apmēram 15 minūtes.

Rihards un Kristīne, lai arī precējušies, par visu maksāja atsevišķi – pat par komunālajiem Jaunās teikas dzīvoklī; Tas beigās noveda līdz bēdīgam iznākumam

 

Liek mazgāšanas līdzekli, pulveri vai šķidro līdzekli tieši veļas mašīnas tvertnē, kur tas uzreiz iedarbosies uz veļu. Tas palīdz ietaupīt mazgāšanas līdzekli un novērš tā uzkrāšanos veļas mašīnas sieniņās.

 

Lai sāktu otro mazgāšanas soli, pievieno veļas tvertnē pusēdamkarotes sāls un glāzi etiķa, nedaudz pievienojot arī veļas mazgājamā līdzekļa. Ieslēdz mašīnu pilnā mazgāšanas režīmā, lai atgūtu dvieļiem mīkstumu.

 

Vēl viena metode, kas palīdz padarīt dvieļus mīkstus, ir izmantot dzeramo sodu. Samaisi 3 ēdamkarotes sodas ar pusglāzi ūdens, lai tos izšķīdinātu. Pēc tam ielej šo šķīdumu veļas mazgājamā līdzekļa nodalījumā.

 

 

Šāda pieeja palīdzēs mīkstināt ūdeni, tādējādi ietekmējot dvieļu mīkstumu. Ielej šķidro veļas mazgāšanas līdzekli dvieļu tvertnē veļas mašīnā, bet skalošanas līdzekli – skalojamā līdzekļa nodalījumā. Pēc mazgāšanas tavi dvieļi būs tik mīksti kā tikko nopirkti.

 

 

Ceram, ka mūsu ieteikumi palīdzēja atjaunot tavu dvieļu mīkstumu. Novēlu veiksmi un labu rezultātu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment