Time Money (Laika nauda)- pirmā Latvijas blokķēdes platforma, kas aizstās tradicionālo darba tirgu

Latvijas komanda strādā pie pirmā lielā kriptovalūtas projekta – Time Money (Laika nauda). Šī projekta mērķis ir aizstāt pašreizējo darba ņēmēja un devēja attiecības, pilnībā to decentralizējot, veidojot reālā laika uzskaiti un ierakstot to blokķēdē.

Piemēram, Jums ir nepieciešams cilvēks, kurš nopļauj piemājas mauriņu, aplikācijā parādās visi tuvumā esošie cilvēki, kuri piedāvā to izdarīt ar atsauksmēm un prasīto atlīdzību par šo darbu. Līdzīgi Jums būs iespēja atrast frizieri, santehniķi, elektriķi, fotogrāfu, krāvēju, konsultantu vai cilvēku ar ko parunāt pie kafijas tases, kuru varēsiet noalgot noteiktu minūšu vai stundu ilgumā. Šī tehnoloģija kļūs par nākamo soli nodarbinātībā, kura ļaus cilvēkiem veidot savu darba dienu un atrast klientus nestrādājot pilnu darba laiku pie viena darba devēja.

Time Money ir pirmā pieprasījuma ekonomikas, decentralizēta platforma, kura ļaus cilvēkiem saņemt atlīdzību par savu laiku, sniedzot pakalpojumus, daloties zināšanām vai veicot darbus. Platforma būs šifrēta un droša, kurā visi darījumi tiks ierakstīti blokķēdē, kas nodrošinās pārskatāmību un drošību tās lietotājiem. Mēs cenšamies nodrošināt lietotājiem ātru, vienkāršu un drošu metodi, lai atrastu cilvēkus ar dažādām prasmēm un divpusēju reitingu sistēmu, kas nodrošinās augstu kvalitāti.

Pašlaik tirgū nav citu tāda veida platformu, kas ļauj piedāvāt prasmes pēc pieprasījuma un saņemt samaksu par laiku. Pašreizējie netiešie konkurenti ir orientēti uz nišu, piemēram, Taxify uz pasažieru pārvadāšanu, Airbnb uz īri, tomēr nav vienota risinājuma, kas būtu attiecināms uz jebkuru situāciju, kad nepieciešama palīdzība uzņēmumam vai privātpersonai. Mēs redzam, ka pieprasījums pēc konkrētiem darbiem vai prasmēm pieaug un patiesa vērtība cilvēkiem ir laiks par ko cilvēki arī grib pienācīgu atalgojumu. Laiki, kad cilvēki sēdēja vienā darbā un saņēma mēneša algu ir pagājušā gadsimta sistēma, kas mūsdienās ir neefektīva un neproduktīva.

Time Money platforma strādā ar iekšējo kriptovalūtu, kas atvieglo norēķinus platformā un nodrošina vienādus nosacījumus gan lietotājam no ASV, gan no Latvijas. Citas kriptovalūtas, kuras ir pieejamas tirgū balstās uz spekulācijām un cilvēku ticību konkrētajai kriptovalūtai. Šai, latviešu radītājai kriptovalūtai “TMONEY” vērtību veidos cilvēka darbs (piedāvājums un pieprasījums, kuru radīs sabiedrība).

Komandā darbojas daudz spējīgu cilvēku no Latvijas un kā izteicies konsultants un Latvijas Republikas Saeimas deputāts Jānis Dombrava: “Ticu, ka šī projekta realizācijas rezultātā Latvija varētu iegūt atpazīstamību pasaulē kā inovatīva valsts un rosināt ārvalstu investoru interesi par citiem, perspektīviem Latvijas jaunuzņēmumiem.” (https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2230208073661104&set=a.575871659094762.155486.100000158004284&type=3&theater)

Šobrīd “TMONEY” virzās uz ICO (sākotnējo naudas piedāvājumu), kas plānots 1. septembrī un ir saņēmusi gan interesi, gan atzinību no ārvalstu investoru puses.

Vairāk par pašu projektu Jūs varat redzēt mūsu mājas lapā: http://tmoney.io

Šobrīd esam atvērti sadarbībai gan ar privātpersonām, gan ar uzņēmumiem. Droši sazināties var Linkedin: Oskars Dombrava (https://www.linkedin.com/in/oskars-dombrava-7758453/)

Avots: leta.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment