To var uzglabāt vai ēst uzreiz: es cepu sīpolus ar garšvielām un kombinēju tos ar tomātiem (pat ar veikalā pirktiem tomātiem tā ir garšīga uzkoda)

 

Ievietojiet karstos sīpolus bļodā kopā ar dārzeņiem un zaļumiem.  Sāls nepieciešams nedaudz vairāk nekā parastiem salātiem. Ja vēlaties, sāls vietā varat izmantot sojas mērci. Atliek pievienot ābolu sidra etiķi un samaisīt. Var izmantot jebkuru 6% etiķi. Es jums uzreiz teikšu, ka es šeit izmantoju etiķi. Citronu sula nedod vajadzīgo garšu.

Visu kārtīgi samaisiet. Un ielieciet ledusskapī. Lai salāti pienācīgi iesūktos, labāk tos atstāt ledusskapī vismaz 24 stundas. Bet pēc 6-7 stundām tos var nobaudīt. Tie jau ir ļoti garšīgi!

Es parasti salātus salieku mazās burciņās – tās ir vieglāk uzglabāt un lietot. Šos salātus var uzglabāt ledusskapī mēnesi vai divus. Bet… tas prasa daudz pūļu. Pie mums pēc 2-3 dienām tie jau ir aizgājuši.

Lai atjaunotu rožu krūmu, jums vajag tikai pāris karotes cepamās sodas. Es parādīšu, kā visu izdarīt pareizi

Lasi vēl: Kotletes “Putna piens”: ja es gatavoju vistas kotletes, tad tikai šādā veidā

Izmēģiniet. Es ļoti iesaku! Skābi, saldi, sāļi, pikanti. Un ļoti aromātiska un garšīga!

Sastāvdaļas:

Tomāti – 1 kg
– Sīpoli – 350-400 g
– Augu eļļa – 3-4 ēd.k.
– Saldie pipari – 2-3 gab.
– Pikantie pipari – 1 gab.
– Ķiploki – 3-4 daiviņas.
– Koriandrs
– Paprika – 1 tējkarote.
– Malti melnie pipari
– Sāls

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment