Ievietojiet karstos sīpolus bļodā kopā ar dārzeņiem un zaļumiem. Sāls nepieciešams nedaudz vairāk nekā parastiem salātiem. Ja vēlaties, sāls vietā varat izmantot sojas mērci. Atliek pievienot ābolu sidra etiķi un samaisīt. Var izmantot jebkuru 6% etiķi. Es jums uzreiz teikšu, ka es šeit izmantoju etiķi. Citronu sula nedod vajadzīgo garšu.
Visu kārtīgi samaisiet. Un ielieciet ledusskapī. Lai salāti pienācīgi iesūktos, labāk tos atstāt ledusskapī vismaz 24 stundas. Bet pēc 6-7 stundām tos var nobaudīt. Tie jau ir ļoti garšīgi!
Es parasti salātus salieku mazās burciņās – tās ir vieglāk uzglabāt un lietot. Šos salātus var uzglabāt ledusskapī mēnesi vai divus. Bet… tas prasa daudz pūļu. Pie mums pēc 2-3 dienām tie jau ir aizgājuši.
Lasi vēl: Kotletes “Putna piens”: ja es gatavoju vistas kotletes, tad tikai šādā veidā
Izmēģiniet. Es ļoti iesaku! Skābi, saldi, sāļi, pikanti. Un ļoti aromātiska un garšīga!
Sastāvdaļas:
Tomāti – 1 kg
– Sīpoli – 350-400 g
– Augu eļļa – 3-4 ēd.k.
– Saldie pipari – 2-3 gab.
– Pikantie pipari – 1 gab.
– Ķiploki – 3-4 daiviņas.
– Koriandrs
– Paprika – 1 tējkarote.
– Malti melnie pipari
– Sāls
Tevi noteikti interesēs
- Toms Bricis publisko pirmo ilgtermiņa prognozi marta mēnesim – siltums uzņems apgriezienusby Sandra Ločmele
- Aizmirsts deserts – leģendārās kūciņas “Eži”, kas tiek gatavotas no vārītiem olu dzeltenumiemby Anete Vītola
- Puisis aizveda iepazīstināt uz Madonu vecākus ar līgavu, bet pēc brīža viņi steigšus aizbrauc, atklājot baisu noslēpumuby Rinalds Bergmanis