TOP-3 zodiaka zīmes, kurām 2020. gada oktobra sākumā sāksies ilgstošas veiksmes posms

Visi grib būt veiksmīgi. Bet fortūna neuzņemas aizgādnību par visiem. Tomēr 2020. gada oktobrī nedaudz fortūnas uzmanību varēs iegūt visi. Pārmaiņas noteikti notiks to cilvēku dzīvēs, kuri dod priekšroku mieram un samērīgumam.

Šis periods atnesīs jaunas pazīšanās. Tās noderēs gan profesionālā sfērā, gan privātajā frontē. Ja līdz oktobrim jūs nenogurstoši strādājāt, tad tagad varat atpūsties. Šāda iespēja rodas ne katru dienu, tāpēc jārealizē sava veiksme pēc pilnas programmas.

Lasi arīMagones vīrs Žanis atradis, iespējams, lielāko beku Latvijā

Bet jo īpaši oktobris būs labvēlīgs pret trim zodiaka zīmēm.

 

Tie ir Strēlnieki, Lauvas un Auni.

Šo cilvēku dzīvēs notiks pārmaiņas, kuras atnesīs skaidrību par dzīves ceļu. Viņus sagaida finanšu bums, panākumi privātajā dzīvē un karjeras izaugsme darbā.

 

Īpaši paveiksies Strēlniekiem. Viņi ir labi pastrādājuši, tāpēc ir nopelnījuši zvaigžņu aizgādnību. Te nav vietas skepticismam.

Galvenais mēneša uzstādījums: ticēt saviem spēkiem un maksimāli realizēt savu potenciālu.

Tava uzkrātā bagātība piesaistīs daudz jaunu cilvēku. Šajā ziņā būs nepieciešams kontrolēt savas emocijas un uzdot sev jautājumu: “Kas šie cilvēki ir priekš manis?”.

Strēlnieki dzīvo, lai palīdzētu citiem. Tādā veidā viņi jūtas noderīgi un izjūt pašapmierinātību. Bet negaidītu prieku var aptumšot ļauni skatieni un palīdzība tiks sniegta tiem cilvēkiem, kuri to nav pelnījuši. Jums pašiem jāizlemj, kas jums ir vajadzīgs, ar ko kopā esat gatavi iet pa dzīvi. Neaizmirsti tuviniekus. Viņi bija ar tevi pat pirms tam, kad ieguvi bagātību. Šo atceries!

 

Veiksme gaidāma Lauvām. Šie ambiciozie valdnieki dara visu, lai būtu uzmanības centrā un nopelnītu pēc iespējas vairāk. Septembrī viņi pilnībā izmantoja savus iekšējos resursus, bet tagad viņi ir gatavi iegūt sava smagā darba augļus.

Var rasties sajūta, ka spēki atstāj Lauvas un drīz sāksies neveiksmju sērija. Tomēr tā tas nav. Nauda jau ir atradusi ceļu pie jums un drīz piepildīs jūsu kontus. Bet kurš valdnieks nemīl bagātību?

 

Kas attiecas uz Auniem, tad šeit situācija ir nedaudz citādāka. Mēneša sākumā viņiem nāksies patērēties. Piesardzīgie Auni parasti ņem vērā šos neparedzētos izdevumus.

Bet tad iztērēto summu viņi atgriezīs dubultā. Šāds stimuls dos spēku nopelnīt vēl vairāk. Tieši šādu reakciju zvaigznes no viņiem arī gaidīja. Šajā procesā ir lielas iespējas iegūt otro elpu. Bet tas nozīmē, ka pazudīs agrāk uzkrātais nogurums.

Var teikt, ka, pārvarot šķēršļus, Auns atradīs savu ceļu uz priekšu. Un tas nav nejauši. Cīņas raksturs ļaus viņam ne tikai gūt panākumus profesionālajā jomā, bet arī personīgajā frontē.

Kā bija teikts iepriekš, oktobris radīs pārmaiņas gandrīz ikvienai zodiaka zīmei. Katrs sajutīs nebijušu spēka pieplūdumu. Bet vairumam tas būs īslaicīgs bonuss.

Toties Strēlniekiem, Auniem un Lauvām veiksme sekos līdz pat pašām gada beigām. Šajā periodā vajag atteikties no slinkuma un citiem traucēkļiem aktīvai dzīvei. Laiks pelnīt naudu. Un tas nav sarežģīti.

Lasi arī: Zodiaka zīmes, kuras rudenī, ar vislielāko iespējamību, var realizēt savus sapņus un iegūt laimi

Katra no minētajām zīmēm spēs ieiet darba ritmā, rotaļīgi nopelnot naudu. Vienīgais, kas viņus var izsist no šī veiksmīga ceļa, ir pēkšņas grūtības. Strēlniekiem jābūt izvēlīgiem attiecībā uz savu tuvinieku loku, Lauvām aktīvi jāizmanto viņu valdnieka potenciāls, un Auniem, tāpat kā karotājiem, nevajadzētu baidīties no šķēršļiem un iet uz priekšu.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment