Top 4 Zvaigžņu zīmes, kurām pēc 1. oktobra nāksies pārvarēt grūtības, bet eņģeļi sniegs jums palīdzīgu roku

Šīs ir tās četras zvaigžņu zīmes, kurām pēc 1. oktobra nāksies pārvarēt grūtības un problēmas, bet eņģeļi sniegs jums palīdzīgu roku. 

Auns

Kādā brīdī rudens blūzs tevi uzvarēs – un tu vēlēsies komfortu un klusumu. Un Auna, daudzu tā pārstāvju, dzīvē var būt tendence kristies. Tomēr zodiaka zīmei būs jārīkojas pretēji vēlmei pēc miera. Tāpēc, kad tiek piedāvāts ceļojums, dodieties – tas sola nest labumu un paziņas. Tāpat oktobrī parakstiet visus papīrus tikai pēc to izlasīšanas.

 

Lauva

Šis mēnesis viņam nebūs īpaši viegls. Apstākļi un cilvēki vērsīsies pret Lauvu, un uzreiz atklāsies daudzas problēmas. Bet arī nemēģiniet tos visus atrisināt uzreiz, pakāpeniski un prioritāri. Tāpat atpūtieties un atstājiet dažus darba un sadzīves uzdevumus pagaidām neatrisinātus. Lauvas svarīgākais uzdevums ir nepieļaut jaunas kļūdas.

 

Man teju vienmēr skapī atrodas skārda folijas bumbiņa. jo tādējādi ietaupu daudz laika un problēmu

Strēlnieks

Sakiet “nē”, kad tiek uzspiesta kāda cita vēlme. Jūsu interesēm jābūt pirmajā vietā. Tāpēc darbā centies kādam neatpalikt – uzņemies iniciatīvu, izsaki savas idejas skaļi. Pretējā gadījumā jums visu oktobri būs jāspēlē otrās lomas ar visām no tā izrietošajām sekām uz jūsu karjeru un finansēm. Turklāt neļaujiet sevi ieraut citu cilvēku strīdos.

Lasi vēl: Mana tante no Lietuvas ticēja šiem senču ticējumiem; Ko nevajadzētu darīt iestājoties 2.oktobrim

Ūdensvīrs

Mēnesis būs apgrūtinošs – jums nebūs jāsēž uz vietas. Taču izvairies no liekas rosīšanās lēmumos un darbībās, lai nepalaistu garām svarīgas lietas. Turklāt oktobrī Ūdensvīram tiek prognozētas daudzas svarīgas tikšanās, sarunas un projekti. Tāpēc nekādu strīdu, piekāpšanos vai kavēšanos. Un arī mēģiniet sevi pasargāt no izdegšanas, biežāk atpūšoties.

Pārvaldot Neptūnu, ilūziju un sapņu planētu, jūs esat pazīstams ar ideju par dvīņu liesmu, bet oktobrī jūs satiksit kādu, kurš pārsniegs pat jūsu visdrosmīgākās cerības.

Šis cilvēks rezonēs ar jūsu garīgo un emocionālo enerģiju, radot saikni, kas mainīs dzīvi. Jūs savienosities vairākos līmeņos — emocionāli, intelektuāli un garīgi —veidojot attiecības, kas jūtas kā jūsu dvēseles paplašinājums.

Sievietes ideālais partnera vecums atkarībā no viņu zodiaka zīmes

Gaidiet satikt kādu, kuram ir līdzīgas mākslinieciskās tieksmes un dziļa empātija, kādu, kurš, šķiet, ir bijis jūsu stāsta daļa daudzu mūžu garumā.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment