Toyota Corolla Hybrid jaunais laikmets

Pasaulē vislabāk pārdotajam automobilim sākas jauns, aizraujošs laikmets. Pieejama kā dinamisks un sportisks hečbeks vai elegants un izsmalcināts Touring Sports, šī ir vislabākā Corolla, kāda jelkad uzbūvēta. Corolla ir atgriezusies – un noteikti Tevi pārsteigs.

Šī ir pirmā reize, kad Toyota piedāvā izvēli starp divām hibrīda piedziņām – 1,8 litru hibrīda un 2,0 litru hibrīda versiju – vienam modelim, kā arī visas priekšrocības, ko sniedz Toyota Jaunās globālās arhitektūras (TNGA) platforma. Corolla vedīs dzīvespriecīgos braucienos. Vai Tu izvēlēsies kompakto hečbeku vai daudzpusīgo Touring Sports, ir laiks izvēlēties jauno Corolla ar hibrīda piedziņu.

Jauns sportisks un dinamisks izskats

Jaunā Corolla ir satriecoša no visām pusēm. Elegantais, zemais dzinēja pārsegs piešķir tai sportisku profilu, bet skats no priekšpuses un aizmugures atklāj spēcīgu, platu stāju. Iespaidīgā priekšējā reste, LED priekšējie lukturi, trīs izteiksmīgi disku dizaini un izvēle starp vairākām divtoņu krāsojuma versijām – viss papildina skatienu piesaistošo efektu. Un jaunā Corolla Touring Sports ir tikpat daudzveidīga salonā, cik dinamiska no ārpuses.

Jauna pieeja dzīvespriecīgiem braucieniem
Toyota Jaunā globālā arhitektūra (TNGA) veido pamatu visai Toyota piedziņu un automobiļu izstrādei nākotnē. Tā ir revolūcija veidā, kā uzņēmums veido dizainu, konstruē un ražo automobiļus, un ir būtiska daļa no kompānijas misijas būvēt aizvien labākus automobiļus, kas ir vēl stilīgāki, dāvā vēl lielāku braukšanas prieku un ir pat vēl drošāki.

Uzlabotas drošības tehnoloģijas
Inovatīvais Toyota Safety Sense komplekts palīdzību autovadītājam paceļ nākamajā līmenī. Jaunā Corolla ne vien brīdina par potenciālām briesmām – tā reāli palīdz un sniedz atbalstu brauciena laikā. Tas nozīmē, ka Tu vari baudīt sirdsmieru un autovadīšana kļūst vēl baudāmāka nekā jelkad agrāk.


Rakstu iesaka –

Avots: toyota.lv

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment