TOYOTA iedvesmo pasauli kustībai

Kā olimpisko un paralimpisko spēļu vispasaules mobilitātes partneris, mēs, Toyota, ticam, ka tad, kad mēs kustamies, mēs varam sasniegt neiespējamo.

Zem šā olimpiskā un paralimpiskā karoga – ļaujiet mums vēlreiz pierādīt sporta spēku apvienot cilvēci.”

AKIO TOJODA (Akio Toyoda), Toyota Motor Corporation prezidents

TOYOTA APŅEMŠANĀS

Mēs no visas sirds esam apņēmušies atbalstīt cilvēka potenciāla pilnveidošanu caur kustības spēku, tieši tāpēc mēs esam lepni būt par olimpisko un paralimpisko spēļu partneri.

Šīs spēles ir pasaules lielākais cilvēka kustības cildinājums. Tajās mēs uzzinām sporta patieso spēku – ka sports var mūs izaicināt, iedvesmot un, pats svarīgākais, apvienot mūs. Un kā olimpisko un paralimpisko spēļu vispasaules mobilitātes partneris, mēs dalāmies savā vīzijā iedvesmot cilvēkus, lai tie turpinātu virzīties uz priekšu – arī aiz finiša līnijas, arī aiz neiespējamā robežas.

Lai paustu sporta solījumu visas pasaules nostūros, mēs sadarbojamies ar Starptautisko olimpisko komiteju (IOC) un Starptautisko paralimpisko komiteju (IPC), lai palīdzētu topošajiem olimpiešiem un paralimpiešiem sasniegt viņu sapņus, neraugoties uz viņu dzīves apstākļiem.

ANDREA ESKAU 

Vācu rokas trīsriteņa velosipēdiste, paralimpiskā biatlēte un distanču slēpotāja.

Ar vācu četrkārtējo zelta medaļas ieguvēju Andreu Eskau (Andrea Eskau) Toyota sadarbojās vairāku iemeslu dēļ, piemēram, lai izstrādātu pēc pasūtījuma veidotu oglekļa šķiedras velosipēdu paralimpiskajām vasaras spēlēm un sēdslēpju komplektu paralimpiskajām ziemas spēlēm. Andrea jau piedzima ar apņēmību un motivāciju kļūt par čempioni, un mēs esam sajūsmināti, ka varam spēlēt kaut nelielu lomu viņas aizraujošajā paralimpiskajā karjerā.

TAIRONS PILEJS

Dienvidāfrikas paralimpiskais lodes grūdējs un Toyota darbinieks.

Mēs ļoti lepojamies, ka varam atbalstīt mūsu pašu Taironu Pileju (Tyrone Pillay), Toyota tehnisko speciālistu no Durbanas Dienvidāfrikā, kas ārpus darbalaika ir izcils lodes grūdējs. Tairons piedzima ar pēdu defektiem, bet viņš neļāva tam kļūt par traucēkli vai iemeslu, lai netiektos uz zvaigznēm. Mēs ar lepnumu piešķīrām Taironam 2017. gada Toyota Globālo prezidenta godalgu par viņa izcilajiem sasniegumiem un darbu komandā Rio 2016. gada paralimpiskajās spēlēs.

SEUN ADEGUN

Amerikāņu-nigēriešu skrējēja Šona Adiguna (Seun Adigun) 2012. gadā sacentās 100 metru barjerskrējienā ASV komandā, bet viņas jaunais mērķis ir vadīt bobsleja kamanas Nigērijas komandas sastāvā.

MĀSAS LIUK

Kaut arī igauņu māsas Leila, Līna un Lilija (Leila, Liina, Lily) kvalificējās individuāli, viņas bija pirmie identiskie trīņi, kas kopā piedalījās olimpiskajās spēlēs.

Rakstu iesaka – 

Avots: toyota.lv

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment