Toyota – olimpiskais un paralimpiskais partneris

Sporta un kustības spēks. Toyota ar ārkārtīgi lielu lepnumu paziņoja par sadarbību ar Starptautisko olimpisko komiteju un Starptautisko paralimpisko komiteju līdz 2024. gadam.

Nākamo 8 gadu laikā Toyota strādās pie tā, lai šīs sporta spēles padarītu vēl iedvesmojošākas un aizraujošākas kā jelkad agrāk. Toyota tic kustības spēkam. Tas Toyotu mudina radīt un dāvāt pasaulei satriecošus mobilitātes risinājumus.

Toyota tic kustības spēkam

Video:

Toyota ir daudz kopīgu vērtību, un arī mūsos deg tā uguns, kas kvēlo ikvienā sportistā un mudina turpināt censties un izaicināt. Toyota izmantos savu iztēli, ziņkārību un kaislību, lai iedvesmotu pasauli darīt un sasniegt vēl vairāk. 
Cieši sadarbojoties ar olimpisko un paralimpisko spēļu sportistiem un federācijām, Toyota nolūks ir mainīt spēles un atstāt savu mantojumu vēl daudziem nākamajiem gadiem. Šis ir aizraujoša ceļojuma sākums, un Toyota vēlas, lai ikviens varētu būt tā daļa – gan sportisti stadionā, gan skatītāji mājās pie ekrāniem. 
Toyota misija ir godināt un uzturēt olimpisko un paralimpisko spēļu vērtības, cilvēku gara spēku un neremdināmo vēlmi izaicināt robežas.

Rakstu iesaka – 

Avots: toyota.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment