TOYOTA PLUS hibrīdu plusi 1.daļa

Mēs uzskatām, ka tad, kad Tu iegādājies lietotu Toyota, Tavai pieredzei ir jābūt tikpat izbaudāmai un uzticamai kā tad, ja Tu iegādātos jaunu modeli.

Kāpēc TOYOTA PLUS

Mēs uzskatām, ka tad, kad Tu iegādājies lietotu Toyota, Tavai pieredzei ir jābūt tikpat izbaudāmai un uzticamai kā tad, ja Tu iegādātos jaunu modeli. Tāpēc mēs esam ieviesuši TOYOTA PLUS: apstiprinātu lietoto automobiļu programmu, kas ik solī dāvā pilnīgu sirdsmieru. Ar Toyota pagarinātajām garantijām – vismaz 18 mēneši Hibrīdiem un 12 mēneši Toyota ar iekšdedzes dzinēju – un pilnu tehnisko palīdzību uz ceļa, kā arī pateicoties mūsu apmācīto tehniķu rūpīgām pārbaudēm, ikviens TOYOTA PLUS automobilis ir gatavs uzreiz doties ceļā. Un kā hibrīdu līderi mēs visiem saviem inovatīvajiem modeļiem piedāvājam ekskluzīvo Hybrid Life Assurance, kas nodrošinās jaudu vēl ilgiem gadiem.

Hibrīdu priekšrocības:

Ar Toyota hibrīdu dzīve ir viegla. Mūsu plašais hibrīda modeļu klāsts piedāvā automobiļus, ar kuriem braukt ir viegli, tiem ir automātiskās transmisijas, tie dāvā klasē zemākas CO2 emisijas un ekspluatācijas izmaksas, tiem nav nepieciešama uzlāde un pats – labākais – braukt ar tiem ir vienkārši lieliski.

Uzzini labumus, ko sniedz TOYOTA PLUS apstiprinātie hibrīdi:

Rakstu iesaka – 

Avots: toyota.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment