Traģiski gadījumi, kad cilvēks ir pārāk resns, lai…

1. Pārāk resna, lai izdarītu slepkavību. Sieviete tika attaisnota tiesā, jo tika uzskatīts, ka viņa ir parāk resna, lai varētu atvēzēties un iesist kādam tik stipri, lai nogalinātu.

a98346_too-fat_1-murder

2. Pārāk resns, lai iesēdinātu cietumā. Vīrietim tiesa nepiesprieda citumsodu, jo cietumā viņa veselība aptaukošanās dēļ būtiski pasliktinātos.

a98346_too-fat_2-jail

3. Pārāk resni, lai strādātu. Šos cilvēkus uztur Anglija, jo viņi ir darbnespējīgi sava svara dēļ. Tas attiecas uz visu ģimeni.

a98346_too-fat_3-family-work

4. Pārāk resns, lai izpildītu nāvessodu. Ieslodzītais ir pierādījis, ka viņa liekais svars varētu radīt sarežģījumus nāvessoda izpildē.

Lasi vēl: Alus vēders – vai tiešām no alus?

a98346_too-fat_4-to-be-executed

5. Pārāk resns, lai būtu tēvs. Vīrietis ir zaudējis aizbildniecību par saviem bērniem, jo sociālajiem darbiniekiem ir aizdomas, ka tik aptaukojies vīrietis nevar parūpēties par sevi, kur nu vēl bērniem.

capture

6. Pārāk resna, lai lidotu. Sievietei aviokompānija Southwest lika pirkt biļeti par divām vietām, jo viņa esot pārāk apjomīga vienai vietai. Šāda prakse, kur pasažieris pērk divas vietas nevis vienu, nav nekas neparasts, taču aviokompānija nedrīkst to pasažierim uzspiest.

a98346_too-fat_6-fly

7. Pārāk resna, lai vilktu kāzu kleitu. Kāzu saloni viens pēc otra atteica sievietei kāzu kleitas iegādi, jo viņai atbilstoša kleita esot jāpasūta viņas liekā svara dēļ. Derētu piebilst, ka sievietei bija 44. apģērbu izmērs.

a98346_too-fat_7-to-marry

8. Pārāk resna, lai dejotu bārā. Sieviete tika aicināta nokāpt no vietējā bāra nelielās skatuves, kur viņa dejoja ar savām draudzenēm, jo viņa esot pārāk resna.  Viens no apsargiem pat centās apelēt pie viņas sirdsapziņas, sakot, ka grūtniecei nevajadzētu tā uzvesties.

a98346_too-fat_8-to-dance

9. Pārāk resna, lai tiktu kremēta. Smagnējas sievietes līķis, kuru tajā brīdī kremēja, izraisīja nosprostojumu gaisa filtrā, kā rezultātā gandrīz uzsprāga kremēšans iekārta.

a98346_too-fat_9-cremation

Avots: oddee.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment