Trīs dāmas pensijas gados izlēma: “Pie velna visus, mēs pašas par sevi parūpēsimies”; Tagad viņas dzīvo ļoti labi un komfortā

Guļamistaba atrodas pirmajā stāvā, lai pensionārei būtu ērti, viņa pasūtīja ērtas kāpnes, kas tika projektētas atbilstoši viņas vēlmēm.

Prognoze nedēļai no 12. līdz 18. augustam: panākumi darbā un negaidīti pavērsieni mīlestībā

 

Un šis ir viņas kaimiņienes un draudzenes nams. Viņa ir jauna un aktīva, tikai 60 gadus veca, bet izmanto ratiņkrēslu.

Ērtības labad māja ir aprīkota ar uzbrauktuvi, un mājas iekšpusē ir uzstādīts īpašs krēslu pacēlājs, jo kundzei patīk gulēt bēniņos.

Un trešā draudzene savu māju aprīkoja ar verandu ar verandu. Tur viņi uzstādīja burbuļvannu, un tagad pensionārei mājās ir spa kūrorts. Viņas draugi pastāvīgi nāk ciemos un uz procedūrām.

Kā skaidro dāmas – Kemperis ļauj jums ceļot un mainīt savu atrašanās vietu pēc vēlēšanās. Jūs varat izpētīt jaunas vietas un piedzīvot dažādas dzīvesvides, neizejot no mājas. Dzīvojot kemperī, bieži esat tuvāk dabai. Skaistas ainavas, kempingu vietas pie ezera vai kalnu pakājē  sniedz ikdienas iedvesmu un mieru.

Plus dzīvojot Kemperī, viņas bieži varat piedzīvot vienkāršāku dzīvi ar mazākām mantām un izdevumiem. Tas  rada sajūtu, ka dzīve ir vieglāka un mazāk stresa pilna.

Kartupeļu pankūkas recepte, kas liks tavam vīram iemīlēties tevī no jauna

Redz kā draudzenes nolēma dzīvot! Vai tu tā gribētu un varētu?

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment