Trīs zvaigžņu zīmes, kurām septembra beigas būs nepanesami grūtas, tomēr jūs tiksiet galā

Vai nu aptumsuma koridora, vai Visuma vēlmju dēļ, bet tieši šie zvaigžņu apļa pārstāvji septembra pēdējo nedēļu nespēs pārdzīvot bez zaudējumiem.

Tuvojas 2024. gada aptumsumu koridora otrā puse, kurai raksturīga nežēlība pret visām zīmēm. Nav nekāds brīnums, ka septembra pēdējās dienas dažiem apļa pārstāvjiem izrādīsies īsts pārbaudījums. Kam nāksies saņemt visu spēku un pretoties nelaimēm, pastāstīja eksperte Jūlija Sanna.

 

Auns

Eksperte sāk ar to, ka Auna zīmes pārstāvjiem kopumā ir ļoti smags mēnesis. Taču tuvojoties beigām viņiem radīsies vēlme pēc privātum un būt vieniem. “Var rasties nopietnas pārdomas par saviem draugiem, vēlme no viņiem noslēgties,” saka speciāliste.

Jūlija arī stāsta, ka Auniem būs notikumi, kas viņus piespiedīs aizdomāties par savu apkārtējo vidi. Vai tie ir cilvēki, ar kuriem tu vēlies sevi ieskaut?

Pēc ekspertes domām, 2024. gada septembra beigās Auni atradīsies spēcīgā retrogrādā Saturna ietekmē pret Mēnesi, kas nozīmē, ka viņu emocionālais stāvoklis būs ļoti sarežģīts. Tas īpaši var ietekmēt attiecības ar bērniem, romantiskos partnerus, ar kuriem Auniem ir vieglas attiecības, un radošos projektus. Var rasties izdegšana, radoša krīze.

“Šajā laikā ir svarīgi meklēt savu resursu darbības. Kas jums dod spēku šādā grūtā periodā? Tranzīta Marss atrodas trešajā mājā, tāpēc iesaku pievērsties rokdarbiem, savas agresijas izvadīšanai (sports, bokss), īsiem ceļojumiem. Tas viss var sniegt jums spēku,” iesaka eksperte.

 

Jaunava

Mēneša beigās Saule atradīsies ļoti tuvu galvenajai Jaunavas zīmes pārstāvju planētai – Merkuram – un sāks to apdedzināt. Kas, pēc speciālista domām, var nopietni ietekmēt cilvēku nervu sistēmu.

“Liels satraukums, stress. Tas viss var spēcīgi izpausties psihosomatikā. Tāpēc aktīvi sekojiet līdzi savai veselībai un, pats galvenais, savām emocijām, nerviem. Nepārstrādājieties,” iesaka speciāliste.

Jaunava vēlēsies mieru, noslēgtību, vientulību. Lai neviens nepieskaras. Jaunavas zvaigžņu zīmes pārstāvjiem 2024. gada septembra beigās vajadzētu ieklausīties savā intuīcijā un darīt tieši tā, ko tā saka.

 

Lauva

Eksperte uzreiz brīdina Lauvas zīmes pārstāvjus: “Esiet ļoti uzmanīgi, jo būs spēcīga retrogrādā Saturna ietekme uz jūsu pirmo namu. Jūs varat krist smagā depresijā, melanholijā. Var būt spēcīgi skandāli attiecībās, jo notiks liela jūsu personības pārstrukturēšana.”

Arī septembra beigās Lauvas zīmes pārstāvji vispār nesapratīs, ko viņi vēlas no attiecībām, ko viņi prasa no sevis. Ko viņi vēlas no partnera un kādu ieguldījumu viņi paši var dot pārim.

Lasi vēl: Gatavoju biešu un siera salātus kā restorānā; Tos apēdam vienā mirklī un mājās tie izmaksā 15 reižu mazāk

Viņa vērš Lauvu uzmanību un saka, ka tā, kā bija, vairs nevar turpināt. “Pārmaiņas būs pietiekami smagas, ne visi Lauvas spēs tās pārdzīvot bez zaudējumiem. Pastāv ļoti liela iespēja, ka attiecības tiks pārtrauktas. Jo Saturna ietekme ir diezgan skarba, tā prasa daudz pārmaiņu un darbu. Ne visi pāri ar to tiks galā,” – vērš uzmanību viņa.

Eksperte arī brīdina, ka Lauvas zvaigžņu zīmes pārstāvjiem var rasties liels satraukums uz naudas fona. Pastāv iespēja, ka būs pārmērīga izšķērdība vai nepareiza finanšu sadale. Tāpēc ir svarīgi kontrolēt savus emocionālos pirkumus.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment