Tu izskatīsies kā viselegantākā francūziete: 3 TOP rudens stili sievietēm, kas sasniegušas brīnišķīgo 40 gadu vecumu

Nevelc pārāk apspīlētu kleitu, tas izskatās vulgāri! Visieteicamākās kleitas ir A silueta kleita, kas palīdz modelēt figūru un paslēpt arī nevēlamos centimetrus uz vēdera un gurniem (protams, ja tev tādi ir).

Un šādai kleitai jāpieskaņo brutāli, smagnēji zābaki – ar šņorēm, ar kniedēm, ar platformu – jebkādi, bet tie nedrīkst būt smalki un eleganti. Šāds tēls izskatīsies nevainojami un ļoti, ļoti stilīgi.

Lasi vēl: Apģērbs, kas padara dāmu vecāku: kāpēc sievietes 45+ joprojām to izvēlas

3. Akcentu zābaki un visvienkāršākā kleita

Foto – ekrānuzņēmums

Teiksim tā, ka ikdienā nevajadzētu valkāt ar mirdzošiem akmentiņiem rotātus zābakus – šādam atradumam ir nepieciešams īpašs gadījums. Bet piebildīsim, ka šādus zābakus nevajag glabāt skapī, lai tos uzvilktu tikai 31.decembrī. Tie labi iederēs arī kādam vakaram kopā ar draudzenēm vai došanās uz teātri.

Tātad, kāda ir šī kombinācija: augstie zābaki, kas ir ļoti izteiksmīgi – piemēram, visā garumā rotāti ar spožiem akmentiņiem un visvienkāršākā kleita. Kopā šāds kombinācija izskatīsies ļoti eleganti un dārgi. Pie šīs kombinācijas ar rotaslietām gan labāk nepārspīlēt, atļaujies būt pat pieticīga šajā ziņā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment