Šīs ģimenes mīļdzīvnieki ir savvaļas zvēri – neticēsi, kas tie ir!

pixelbison

Kanādā Albertas štatā dzīvo ģimene, kura savulaik aizsāka gana neparastu mīļdzīvnieku audzināšanu. Vēlies uzzināt, kas tie ir? Latvijā ko tādu mēs neredzēsim.

“Kāpēc gan mīļdzīvnieki var būt tikai kaķi, suņi, zivtiņas, reptiļi un grauzēji? Mīlēt var un vajag visus zvērus!” saka neparasto mīļdzīvnieku īpašnieks Džefs. “Man pašlaik pieder 50 zvēru, bet kādreiz bija vairāk, tagad kļūstu vecāks un vairāk par 50 zvēriem es nespēšu aprūpēt.” Viņš atklāj, ka patiesībā rūpējas par visiem dzīvniekiem, tai skaitā arī meža zvēriem, kas atnāk līdz viņa mājām.

Lasi vēl: Pasaules paši dārgākie dzīvnieki: dārgāki par tavu māju, mašīnu un rokaspulksteni!

Pāršķir lapu, ja vēlies uzzināt, kādi mīļdzīvnieki ir šajā ģimenē!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ienāc un paņem savu Džekpotu: https://goo.gl/3OxSEu</cite>

    Tavs pirmais online nopelnītais tūkstotis eiro vēl nekad nav bijis tik tuvu. Tas jau burtiski elpo pakausī. Pagriezies, satver to un praktiski momentāli pārsūti uz savu bankas kontu. To var atkārtot kaut ik nedēļu. Tas pat mēdz radīt dīvainu satraukumu – jo tā ir ātra, matemātiskajā statistikā un kombinatorikā balstīta, tāpēc nekļūdīga stratēģija naudas pelnīšanai tiešsaistē – dalība loterijas sindikātā, ko esam izveidojuši īpaši Latvijas cilvēkiem. Ienāc, paņem Laimīgo Lozi un pārvērt savu dzīvi sapnī! https://goo.gl/3OxSEu

Leave a Comment