Tu neticēsi savām acīm, ko šis vīrietis izdarīja pie salātu stenda! FIB veic izmeklēšanu

 

gallery-1462568139-landscape-1462305773-maninstore1jpg-c8b301cb28927c7b

Atsaucoties uz New York Times sniegto informāciju, noslēpumainā viela, ko viņš pievienoja salātiem, bija roku dezinfekcijas līdzekļa, ūdens un žurku un peļu indes maisījums. 

Vīrietis uzsmidzināja bīstamo maisījumu uz pārtiku, kas bija izlikta pašapkalpošanās stendā, kā arī uz citiem pārtikas produktiem. Taču visbiedējošākais ir tas, ka viņš atkārtoti ir iegriezies arī citos pārtikas veikalos.

Enārboras pilsētas Whole Foods veikala pārstāvji reaģēja ļoti ātri un nekavējoties nomainīja visas salātu un silto ēdienu paplātes. Uzņēmuma sabiedrisko attiecību speciāliste Alisona Felpsa norādīja, ka viss sabojātais ēdiens tika izmests atkritumos, un veikala darbinieki rūpīgi iztīrīja un dezinficēja visas silto ēdienu vitrīnas, aprīkojumu un galda piederumus, un tikai tad traukus piepildīja ar jauniem ēdieniem. Par laimi, nav ziņots par nevienu saindēšanās gadījumu.

Aizdomās turētajam vīrietim var tikt piespriests sods par tīšu ēdiena sabojāšanu, kā arī par citiem pārkāpumiem.  Pagaidām viņa rīcības motīvs nav zināms.

Avots: womansday.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment