Tu neticēsi, cik liels izauga šis mazais kucēns tikai 8 mēnešu laikā!

Alekss Denisons un Ešlija Luisa no Jaundienvidvelsas  Austrālijā publicējuši aizkustinošas fotogrāfijas ar garspalvaino vācu aitu suņu meiteni Nasru, uzņemot fotogrāfijas katru mēnesi kopš viņa, astoņu nedēļu vecumā, tika atvesta mājās.

Šobrīd, pēc gandrīz deviņiem mēnešiem, mīlīgā suņu meitene izaugusi pārāk liela, lai Ešlija (26) viņu varētu noturēt, un pēdējā fotogrāfijā ir gandrīz vienā augumā ar saimnieci.

Growth spurt: An Australian couple has seen their photo series documenting their German Shepherd's growth from eight weeks to eight months go viral

Suņa saimnieks Alekss pastāstīja Austrālijas presei, ka viņi paši neaptvēra, cik ļoti Nasra ir mainījusies līdz atskatījās uz uzņemto bilžu sēriju.

Pāris Nasru atrada pie  vācu aitu suņu audzētājiem Penritā, Jaundienvidvelsā, un atveda viņu mājās īsi pēc tam, kad tika pabeigts viņu miteklis.

The truth is in the paws: Mr Dennison (left of left picture, and right) told Daily Mail Australia that people would comment on the size of Nasra's paws when she was young, warning the couple she would grow to be enormousThe truth is in the paws: Mr Dennison (left of left picture, and right) told Daily Mail Australia that people would comment on the size of Nasra's paws when she was young, warning the couple she would grow to be enormous

 

“Zinot šķirni, mēs jau nojautām, ka viņa būs liela, taču tā īsti nepamanījām, cik ātri viņa izauga”, stāsta Alekss. “Tikai tad, kad paskatījāmies iepriekš uzņemtās bildes, sapratām, cik ļoti viņa ir mainījusies.”

“Kad viņa vēl bija maza, cilvēki mums nāca klāt uz ielas un stāstīja, cik viņa ir jauka, taču vienmēr izteicās arī par izmēru, piemēram – paskat kādas ķepas, viņa noteikti izaugs par ļoti lielu suni. Mēs toreiz smējāmies, bet viņiem izrādījās taisnība.”

Alex Dennison and Ashley Lewis brought Nasra, a long coat German Shepherd, home at eight weeks old

Alekss pastāstīja, ka Nasra vēl turpina augt un būs vēl mazliet lielāka, bet ir gandrīz sasniegusi savu patieso izmēru. Lielā suņu meitene katru mēnesi apēd 20kg suņu barības, ko vēl papildina ar gaļu, auzu pārslām un kārumiem.

Arī pati enerģiskā kucīte vēl nav apjautusi savu izmēru. “Kad viņa grib spēlēties, to nevar palaist garām – viņa pilnībā uzklūp virsū un man nekas cits neatliek kā piekrist.”

Katru mēnesi uzņemot fotogrāfijas uz savas mājas sliekšņa, pārim šie rezultāti šķita tik iespaidīgi, ka viņi izlēma ar tiem dalīties interneta vietnē Reddit.

Alekss stāsta par to, kā ir apjaust, ka bildes ieguvušas milzu popularitāti: “Mēs bildes ievietojām ap pusnakti, un, kad no rīta pamodāmies, tām jau  bija tūkstošiem skatījumu un simtiem komentāru.”

Piemīlīgās fotogrāfijas kļuva par interneta hitu un saņēma ārkārtīgi labas atsauksmes, izņemot dīvainos komentārus par Ešlijas nemainīgo apģērbu.

Alekss smejas, ka šie komentāri par vienām un tām pašām drēbēm astoņu mēnešu garumā kļuvuši par nevēlamu sarunu tēmu: “Acīmredzot tas tika darīts speciāli, lai visu uzmanību vērstu uz to, kā suns ir izaudzis.”

 

Growing girl: The nine-month old canine still has some growing to do, and gets through more than 20 kilograms of kibble each month on top of other treats

 

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment