Tu neticēsi, ko Rūperts Grints no “Harija Potera” dara ar savu sapelnīto bagātību!

rupert-grint-west-end-stage

Mēs bieži varam ziņās lasīt par to, kā klājas Emmai Vatsonei un ko jaunu sadarījis Daniels Redklifs, bet par Rūpertu Grintu jaunumi tik bieži neparādās.

Kaut arī viņš ir ne mazāk svarīgs – kā nekā, filmēšanās filmās par Hariju Poteru atnesa viņam apmēram 24 miljonus dolāru bagātības.

Bet tagad tev ir iespēja uzzināt, ko viņš ar šo bagātību dara. Vari būt drošs – šādu atbildi tu noteikti nebūsi spējis uzminēt. Taču var apzvērēt, ka tā ir īsta, ņemta no Rūperta intervijas ar britu mediju Daily Mail.

Es biju pirmais no Harija Potera aktieriem, kurš iemācījās vadīt auto. Mans pirmais mērķis kopš bērnības bija kļūt par saldējuma pārdevēju, tāpēc es nopirku saldējuma busiņu. Drīz pēc tam es iebraucu autostāvvietā, lai apgrieztos, un tur mani aplenca astoņi bērni ar kabatas naudām, kuri vēlējās nopirkt saldējumu… Bet man nebija nekā, ko viņiem iedot. Kopš tā laika es guvu mācību.

Lai lasītu, ko Ruperts stāsta tālāk, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ienāc un satiec savu veiksmi: https://goo.gl/3OxSEu</cite>

    Tavs pirmais online nopelnītais tūkstotis eiro vēl nekad nav bijis tik tuvu. Tas jau burtiski elpo pakausī. Pagriezies, satver to un praktiski momentāli pārsūti uz savu bankas kontu. To var atkārtot kaut ik nedēļu. Tas pat mēdz radīt dīvainu satraukumu – jo tā ir ātra, matemātiskajā statistikā un kombinatorikā balstīta, tāpēc nekļūdīga stratēģija naudas pelnīšanai tiešsaistē – dalība loterijas sindikātā, ko esam izveidojuši īpaši Latvijas cilvēkiem. Ienāc, paņem Laimīgo Lozi un pārvērt savu dzīvi sapnī! https://goo.gl/3OxSEu

Leave a Comment