“Tu tiki izvarota, hahaha” – 3 vīrieši tiešsaistē parāda, kā izvaro sievieti. To redz simtiem sociālā tīkla lietotāju

Viens no izvarotājiem redzams turot rokās ieroci
Viens no izvarotājiem redzams, turot rokās ieroci

Runājot ar zviedru tabloīdu Expressen, viņa stāsta, ka redzēja, kā viens no vīriešim norauj sievietei drēbes un uzguļas viņai virsū. Cits, savukārt, atklāti filmēja notiekošo ar savu viedtālruni privātās aplikācijas „Snapchat” kontam un rādīja pārējiem savu telefonu un attēlu. Viņa arī atklāj, ka vienam no vīriešiem esot bijis ierocis.

Portāla Facebook funkcija „Live Shows” jeb tiešsaistes video pārraides uzrāda, cik cilvēku vienlaicīgi skatās konkrēto „dzīvo” videoklipu, un Lungrēna atceras, ka redzēja, ka vienlaicīgi šo izvarošanu tiešsaistē ir skatījušies 60 cilvēku. Tomēr tiek uzskatīts, ka izvarošanu ir redzējuši vairāk nekā 200 cilvēku.

„Trīs pret vienu, hahaha,” esot komentējis kāds no skatītājiem zem šī videoklipa.

Aculieciniece zviedru medijiem arī stāsta, ka redzēja otru videoklipu, kurā tā pati sieviete, kuru iepriekšējā videoklipā izvaroja 3 vīrieši, noliedz, ka būtu tikusi izvarota, tomēr tiek spekulēts, ka, iespējams, viņa to nav teikusi no savas brīvas gribas.

30 gadus vecā cietusī sieviete izvarošanas laikā ir bijusi spēcīgā alkohola un narkotiku iespaidā, bija arī zaudējusi samaņu.

Zviedru policists, kurš aizturēja izvarotājus
Zviedru policists, kurš aizturēja izvarotājus

Vīrieši vēl filmēja nākamo videoklipu, kad ieradās policija.

Lasi arī: Māte noskatās, kā viņas draugs izvaro un nogalina viņas meitu; viss, lai piepildītu zemiskas fantāzijas

Portāls Facebook tiešsaistes video funkciju sāka piedāvāt 2015. gada beigās. Diemžēl šī nav vienīgā reize, kad portālā ir ticis translēts kāds noziegums vai cita brutalitāte.

Ja šajos video ir redzamas vardarbīgas darbības, noziegumi vai citi pārkāpumi, kas neatbilst portāla lietošanas noteikumiem, par to ir iespējams ziņot, visa informācija tiks pārbaudīta.

Viens no izvarotājiem
Viens no izvarotājiem

Avoti: bbc.com, bild.de

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Doties pretī savas Veiksmes izstieptajām rokām: https://goo.gl/V9tJmz</cite>

    Apnicis uz visu ekonomēt? Ir apnicis vienmēr atteikt sevi palutināt ar kaut ko? Paplašiniet sava maciņa apvāršņus! Gan domas, gan vārdi materializējas. Visums dodas jums palīgā, jo turpmāk nauda straujiem tempiem ieplūdīs jūsu maciņā. Varēsiet palutināt savu bērnu ar jaunu rotaļlietu, vīru ar jaunu kaklasaiti, bet pati doties uz salonu iegūt sen kāroto frizūru. Šī metode tiešām strādā! Nosūtiet savas domas Visumam!
    Ir skaidrs, ka strādājot 8-17 algotu darbu neko nenopelnīsi, knapi sanāks dzīvošanai – samaksāsi par īri, nopirksi pārtiku un atkal gaidi algu, varbūt starplaikā atļaujoties kādu mazu prieciņu. Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto, samaksāt par studijām savam bērnam. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 50 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam?

  • <cite class="fn">Varbūt pat jau šovakar, ja nebremzēsi: https://goo.gl/sI26SP</cite>

    Svaiga, karsta spermas šalts uz sejas katru dienu no rīta un vakarā dara brīnumus sejas ādai – tā ne tikai nenoveco, bet pat kļūst tīra, zīdaina, elastīga un ļoti seksīga. Tik ļoti, ka gribas uzšļākt atkal un atkal.
    Var uzlaist arī pa pilei uz pupiem un izsmērēt, lai nemetas cellulīts!
    Gribi uzzināt kā man tas izdodas?
    Ieskaties un satiec arī tu savu sapņu spožo sievieti!

Leave a Comment