Tu uzreiz izskatīsies vecāka: matu griezumi, kādus dāmām 40+ noteikti nevajadzētu izvēlēties

Ķīmiskie ilgviļņi

Šī ilgtermiņa matu veidošanas iespēja var būt veiksmīga vai neveiksmīga atkarībā no izmantotās metodes un matu tipa. “Ķīmija” var atvieglot matu veidošanu un padarīt izskatu veiksmīgu, taču var arī to sabojāt.

Zēngalviņa

Īss matu griezums, kas pazīstams kā zēngalviņa, ir ērts, taču izceļ ārienes nianses, kuras gribētos noslēpt. Šis matu griezums var izskatīties labi jaunām meitenēm, bet sievietes pēc 40 gadiem izskatīsies vecākas, ja izvēlēsies šādu frizūru.

Tas ir īpaši pamanāms, ja sejai ir apaļa forma vai pārmērīgs apjoms. Dubultzods, izplūdusi ovāla seja un citas ar vecumu saistītas izmaiņas kļūst pamanāmākas, ja tiek izvēlēts šāds matu griezums.

Ja gribi īsu griezumu, izvērtē frizūras ar asimetrisku poniju un nedaudz garākus matus, lai radītu apjomu. Tas vizuāli pagarinās apaļu seju.

Meteorologs Toms Bricis nāk klajā ar paziņojumu: nedēļas nogalē visā Latvijā laika apstākļi ļoti strauji mainīsies

Ņem vērā

Ar vecumu mati bieži kļūst plānāki un trauslāki, kas var padarīt dažas frizūras izskatīties mazāk apjomīgas un dzīvīgas. Pelēkie mati mēdz būt sausāki un rupjāki, kas var ietekmēt to, kā frizūra izskatās un turas.

Pastāv noteikti estētiski standarti par to, kas ir piemērots dažādos dzīves posmos, un dažas frizūras var tikt uzskatītas par nepiemērotām vai nepietiekami cienījamām vecākām sievietēm. Vai šos standartus ņemt vērā, protams, ir katra paša izvēle.

Lasi vēl: Man ir pāri 50, un tikai tagad sapratu, kāpēc nevajadzētu novēlēt “labu apetīti”

Ja tev noderēja šie stila padomi, atzīmē rakstu ar “patīk” un dalies sociālajos tīklos! Būsim pateicīgi arī par taviem komentāriem!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment