Tu vari paredzēt, cik liela iespēja pastāv, ka partneris tevi krāps, paskatoties, no cik lielas ģimenes viņš/a nāk

Precētiem pāriem paredzētais iepazīšanās portāls Illicit Encounters veica pētījumu savu apmeklētāju vidū, lai noskaidrotu, kāda veida cilvēks visdrīzāk meklēs sakarus ārpus savām esošajām attiecībām.

Šajā pētījumā atklājās, ka tieši tiem bērniem, kuriem nav brāļu vai māsu, pieaugušā vecumā ir visizteiktākā nosliece krāpt savus partnerus.

Arī minētajā portālā lielākā daļa lietotāju ir vienīgie bērni ģimenē. Otrajā vietā ierindojas ģimenes vecākie bērni, kuri arī sastāda lielu daļu no portāla apmeklētāju skaita, kas liecina, ka arī šādās ģimenēs augušiem cilvēkiem piemīt tieksme ielaisties ārlaulības sakaros.

Lasi vēl: Brīdinājuma pazīmes, kas liecina, ka tava sieviete tevi krāpj – atklāj privātdetektīve

Kristians Grants, portāla runasvīrs, komentē:

“Ir plaši zināms, ka vienīgie bērni bērnībā mēdz piedzīvot lielu vientulību, un tas ietekmē viņus arī vēlākajās attiecībās. Tā kā viņi tik ilgi cietuši no uzmanības trūkuma, tad viņi jūt pēc tās izmisīgu, kaut arī bieži vien dziļi slēptu vajadzību.”

Vismazākā iespēja krāpt savus partnerus pastāv tiem cilvēkiem, kuri ģimenē ir vidējie bērni. Grants piezīmē, ka tas varētu būt tādēļ, ka viņiem apkārt ir gan vecāki, gan jaunāki brāļi un māsas, tāpēc ir mazāka iespēja piedzīvot vientulību.

Cilvēki, kuri nav piedzīvojuši vientulību bērnībā, labāk panes vienatni un atsvešinātību pieaugušā vecumā.

Avots: mirror.co.uk

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment